- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #18.381
Canlar nerelerdesiniz yaaa kendi kendime yazışıyommmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım olsun yazıyorum tablomuzaaCanım dün giremedim bugün yapayım bildirimimi 85.4
yok be canım alım olmaz mı her zaman alım varTabloya halen daha eklenmemisim alım yok heralde daha da paylasim yapmim bari sizlere basarilar arkadaşlar
Evet canim ozellikle bildirmiştim ama olsun olur oyle. Kilom 67.9yok be canım alım olmaz mı her zaman alım var
seni hemen eklemiştim fakat üstü üste bildirimin gelmedi veya ben görmedim ondan silmişim
iyiki söyledin bir yanlışı düzelteyim
hemen ekliyorum tekrar
bilgilerini yeniden yollarmısın canım kusura bakma bildirim yaptığın halde sildiysem
CANIM KUSURA bakma yanlışlıkla silmişim demekkiEvet canim ozellikle bildirmiştim ama olsun olur oyle. Kilom 67.9
canım sen bilirsin ama karataya uyum sağlamak zor geldi banaKizlar bugun sabah az terayagda domatesli yumurta az tuzlu zeytin iki ince dilim salam , salatalık yesil cay 2 lihgt etimek
Ara ogun;sade kahve ve yaninda yarim avuc kuru yemis (cig badem kaju,beyaz leblebi,fıstık vs bunlari azar azar karıstıp yiyorum
Saat 17:30
Yarım lavaş doner
Bir bardak ayran
Su halen iciyorum
Aslında ben karatay tarzi beslenmek istiyorum bugun oyle bir karar aldim ama sanki tam karatay tarzi olmadi insallah yarin daha da uyarım :)
olsun canım önemli değil ekliyorum kilonu işlerinde Allah yardımcın olsun bende yoğunlaştımCanım kusura bakma giremedim.. işler yoğun bu ara.. pazar günü 54,9 geldim>(
Oyle zaten ama denemek lazim kilo vermeme yardimci olsun yeter bana . Ufak kacamaklarim da olsa genel olarak karatay tarzi beslencem insallahcanım sen bilirsin ama karataya uyum sağlamak zor geldi bana
yani 1 hafta 10 gün tamam ama temelli devam edilemez gibime geliyor yani benim yaşam tarzım uymuyor
Boyum 1.64 ilk hedef 65 sonra 59 en son 55 yada 50 .CANIM KUSURA bakma yanlışlıkla silmişim demekki
sağol hatırlattığın için boyun ve hedef kilon kaçtı?
süpersin beybi ok o zaman ilk hedefin olan 65i yazıyorum ki seni dahada motive etsin yakın diye...Boyum 1.64 ilk hedef 65 sonra 59 en son 55 yada 50 .
sen nasil not edersen artik canım
Tamam canim iyi yaptınPes etme canım ekledim tablomuza tekrar
ilk hedefin olan 65i yazdım
birde bu aylık hedefede 67.00 yazdım çünkü ay sonuna geldik çok veremezsin diye
500 gram versen yeter sen bilirsinde..
Taşınma gerçekleşti hatta yerleştim beni maruz görün
çok geçmiş olsun canımTaşınma gerçekleşti hatta yerleştim beni maruz görünGeç kalınmışlık için şimdi okudum tartıldım 71.3 aldım mı akşam mı birde geç oldu Pazartesi spora başlıyorum rehavet devam ediyor ama yeneceğim iyi geceler