• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

slmlar canlar günaydınlarr nelerrr yaparsınız bakın ben moda girdimmm
benim gibi giren arkadaşlarımı bekliyorummm
yavru kurtlarım benimmm
dünü 1200lerde bitirdim çok şükürrrrrrrrr

Rehavet var üstümde atlatabilirim heralde ama siz kapılmayın Banada bir hırs gelsin tekrar metobolizmam çok yavaş malum sebepler çok zorlamam gerekiyor hızlanması için Buda beni yoruyor zannedersem

Rehavet var üstümde atlatabilirim heralde ama siz kapılmayın Banada bir hırs gelsin tekrar metobolizmam çok yavaş malum sebepler çok zorlamam gerekiyor hızlanması için Buda beni yoruyor zannedersem
canım üstünden at rehavetii kendini motive et
evet malesef metabolizma sorunu bizde de var kayısı ye türk kahvesi iç uynır uyanmaz
ben faydasını gördüm
illaki bişeyler yapmamız gerekiyor yani canımm

canım üstünden at rehavetii kendini motive et
evet malesef metabolizma sorunu bizde de var kayısı ye türk kahvesi iç uynır uyanmaz
ben faydasını gördüm
illaki bişeyler yapmamız gerekiyor yani canımm
Doğru diyorsun Türk kahvesi içiyorum iyi
Geliyor da su tutuyor vücutta ödem yapıyor neyse yaza hiç değilse hedefe yaklaşalım değil mi
Yoksa yazın mutsuz olurum yani hep beraber oluruz kilo fazlam la barışamıyacagım küsmek en iyisi ❤️

Bugunku menum
Sabah sucuklu yumurta (sucuktan cok yemedim)
Domates zeytin peynir cay

Akşam saat 16:00
Mercimek corbasi ve yogurt

Akşamı hafif gecmek istedim ama acıkmam insallah acıksamda bu saatten sonra yemem .bundan sonra aksamlari sulu yemek yada corba salata yogurt vs gibi hazmı kolay gıdalar tüketcem boylelikle hem midem rahat bir sekilde uyuyacagim hemde insallah kilo vermemde de etkisi olur

Bugunku menum

Akşamı hafif gecmek istedim ama acıkmam insallah acıksamda bu saatten sonra yemem .bundan sonra aksamlari sulu yemek yada corba salata yogurt vs gibi hazmı kolay gıdalar tüketcem boylelikle hem midem rahat bir sekilde uyuyacagim hemde insallah kilo vermemde de etkisi olur
Süper sin ❤️

Kızlar akapunktur yaptırmıştım onu sizinle paylaşmadım unuttum bir hafta sonunda yenileme vardı açıkcası fırsat bulup gidemedim inüsilüne etkisi olmadı miğrenim var ona iyi geldi akşam yemeğini geç yedim ama hafif ve kalorisiz önümüzdeki hafta taşınma telaşımız son buluyor ondan sonra sıkı bir diyet ve sporla geliyorum
Biliyorum motivemde düşüş var bırakmış değilim ama tam uyguluyor değilim bahar rehaveti diyelim Kilo alma durumum yok hatta gram da olsa gidiyor ki tabiki çok yetersiz hepinize güzel bir akşam ve hafta sonu diliyorum siz Azmi’nizi bırakmayın ❤️

Bugunku menum

canım akşam çok az yemişşin acıkmadın mı?

Kızlar akapunktur yaptırmıştım onu sizinle paylaşmadım unuttum bir hafta sonunda yenileme vardı açıkcası fırsat bulup gidemedim inüsilüne etkisi olmadı miğrenim var ona iyi geldi akşam yemeğini geç yedim ama hafif ve kalorisiz önümüzdeki hafta taşınma telaşımız son buluyor ondan sonra sıkı bir diyet ve sporla geliyorum
Biliyorum motivemde düşüş var bırakmış değilim ama tam uyguluyor değilim bahar rehaveti diyelim Kilo alma durumum yok hatta gram da olsa gidiyor ki tabiki çok yetersiz hepinize güzel bir akşam ve hafta sonu diliyorum siz Azmi’nizi bırakmayın ❤️
hadi inşallah caım bomba gibi dön sahalarımızaaa...

evveetttttttt bugün bildirim günümüzzzzzzzz
benim berbatım o yüzden aynı kilomu yazıyorummm
tatılmıcam iyice moralim bozulmasın diye

şimdi işyerinden bir abiyle karşılasştık adamcağız 50-55 yaşlarında
9 kilo verdim diyor
nasıl verdin dedim
7den sonra hiç bişey yemedim
gün boyu 2 kez lion sıktım içtim
ekmekler avuç içi kadar yemek yanlarnda
yemekleride az yedim
bu şekil verdim dediiiiiiii

şimdi işyerinden bir abiyle karşılasştık adamcağız 50-55 yaşlarında
9 kilo verdim diyor
nasıl verdin dedim
7den sonra hiç bişey yemedim
gün boyu 2 kez lion sıktım içtim
ekmekler avuç içi kadar yemek yanlarnda
yemekleride az yedim
bu şekil verdim dediiiiiiii
Tabiiki heryaşta kilo verilir onemli olan azimli olmak insallah bizde hedef kilomuza ulaşırız onemli olan pes etmemek ;)

canım akşam çok az yemişşin acıkmadın mı?
Yok canım acıkmiyorum acıksamda iki kaşık yogurt yada ayran ya da bir tane salatalık yada üc beş kuruyemisle bastiriyorum.ama midem cok doluyken cok rahatsiz ediyo beni .boyle aksami hafif tutmakdaha iyi oluyor .hem insallah kilo vermemde de etkisi olur

Son düzenleme:
canlar nerelerdesiniz bugün bildirim günümüzzzzz
Canım beni de 67.9 ile tabloya eklermisin ama onumuzdeki tarti gunu cok daha iyi sonuc alcam insallah kendime soz verdim 65 olunca tekrar 65i gecmemeye calismam lazim hatta 55 olana dek devamm insalah ramazanıda guzel bir sekilde geciririz yaz tatiline kadar kilolarin gitmesi lazim.

Canım beni de 67.9 ile tabloya eklermisin ama onumuzdeki tarti gunu cok daha iyi sonuc alcam insallah kendime soz verdim 65 olunca tekrar 65i gecmemeye calismam lazim hatta 55 olana dek devamm insalah ramazanıda guzel bir sekilde geciririz yaz tatiline kadar kilolarin gitmesi lazim.
kesinlikle canım inşallah bende aynı şekilde düşünüyorum
çok sıkı girelim tutabilenler için Ramazanda geliyor oda güzel kilo veridiriyor yaza güzel çıkalım inş.

Back