Esnek Diyet Arkadaşlığı

Hepsini yeme bence cok olur akşam 2patates daha ye yeter

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bilmiyorum şimdi canım istemiyor zaten sabahtan beri 2 patates yedim. Şimdiden bıktım ya bugün bitse 2 güncük kalıyoooooooo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bilmiyorum şimdi canım istemiyor zaten sabahtan beri 2 patates yedim. Şimdiden bıktım ya bugün bitse 2 güncük kalıyoooooooo

bende bugünü bitiriyim yarın yapmıycam başlamadan önce tartıldınmı bide bitince tartılsaydın ne kadar verdin bilirdik çektiğin acının ödülü olurdu

bende bugünü bitiriyim yarın yapmıycam başlamadan önce tartıldınmı bide bitince tartılsaydın ne kadar verdin bilirdik çektiğin acının ödülü olurdu

Yok valla hafta başından beri tartıyı kaldırdım Çarşamba günü tartılcam vermişsem eğer mutlaka bu diyetten vermişimdir çünkü öteki günler saldım tek yaptığım spor onu aksatmadım

keşke sabah bi tartılsaydın ne kadar vermişsin gün gün merak ettim bide canın tatlı isteyince first sakızlardan çiğne meyveli ama şekersiz iyi geliyor

keşke sabah bi tartılsaydın ne kadar vermişsin gün gün merak ettim bide canın tatlı isteyince first sakızlardan çiğne meyveli ama şekersiz iyi geliyor

Bugün canım bişey istemiyo çok şükür ya.. yatıp duruyorum kalkıp dışarı çıkmak istiyorum Halim yok. Son öğünü 6 dan önce yiyim de daha yemiyim

Akşam öğünümü de yedim 2 patates ve çay

Nerdesiniz yawrılar gevşediniz mi

Akşam öğünümü de yedim 2 patates ve çay

Afiyet olsun ben sabah yedim patatesimi öğlen de 2kasik makarna yedim akşam belki acikirsam 1patates daha yerim

Afiyet olsun ben sabah yedim patatesimi öğlen de 2kasik makarna yedim akşam belki acikirsam 1patates daha yerim

Afiyet olsun sanada canım

Merhabaaa, biraz geç ama yeni üye oldum sayılır ve zayıflamak istiyorum. Acaba aranıza katılabilir miyim? :44: Tam 63 kiloyum ve 50ye ulaşmak istiyorum ama sorun şu ki çook iştahlıyım ve boğazımı tutmam gerek Eğer beni de kabul edersiniz bir de grup olarak kilo verme işine girişmek istiyorum. Cevapalrınızı bekliyorum

Offf offfff beynim ve nefsim cok feci celiskide

Eklentiler

• $1400435049126.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 51
Eylemmmmm

Ortada yoksun yemekleri yuttunda vicdan azabimi cekiyorsun acaba

Hoşgeldin hergün bildirimlerini bekleriz 22 Mayıs tartı günümüz

Tabiki canim hos geldin 22si tarti bildirim gunumuz hergun girip menunu felanda yazarsin cok kilon yok zaten

hoşgeldin canım bildirim gününe kadar bizimle devam et bildirim günü
boyunu kilonu bildir son halini seni de tabloya ekliyim
hadi bakalım Allah yardımcın olsun

kusura bakmayın kızlar dönemedim buraya sıkıntılı işlerim vardı diyet falan unuttum hatta kendiliğinden verdim kilomun birazını neyse benayın 22 sine bildirim yaparım yarından itibaren tekrar spor ve diyet devam hedef kiloma ise çok çok az kaldı çok mutluyum inş hep beraber zayıflarız

hoşgeldin 😊 boğazına hakim olacaksın valla diyet listesine uydunmu hızlı hızlı verirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…