- 30 Mart 2017
- 1.553
- 2.812
- 133
- 29
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #18.341
Canım taşınma işleri zor valla. Allah yardim etsin. Ama diyeti boşlama hem kilo ver hem işlerini hallet inşallahGünaydın kahvaltım:iki adet yumurta ceviz badem yeşil zeytin tabiki yeşil çay sporu bıraktım yani şimdilik taşınınca tekrar yoğun bir şekilde inşallah yaza hedefime ulaşamasam da 70 altını görmek istiyorum hadi kızlar motive
Evet haklısın bayrama zayıf girelim biraz boşladım tam bırakmadım ama gram gram gidiyor motive olalımCanım taşınma işleri zor valla. Allah yardim etsin. Ama diyeti boşlama hem kilo ver hem işlerini hallet inşallahbu bir kaç ay sıkı tutuyoruz birbirimizle ilgilenelim yardimci olalım verelim kilolari bayrama kadar biz kadınlar her işin üstesinden geliriz evelallah
Evet spor şart ama yediklerimize dikkat edersek kilo vermek o kadar da zor degil aslinda.ve evet cok esnek cok bosluyo burasi bende kendi sayfamda menu paylasimina devam etcem burası enerjimi düsürüyo :/ halbuki herkes bir hırsla devam etse motive olurdukEvet haklısın bayrama zayıf girelim biraz boşladım tam bırakmadım ama gram gram gidiyor motive olalımBurada spor merkezinden memnundum açıkcası sporsuz olmaz benim gibi 35 geçince sporsuz olmayacak açıkcası tek başına diyet yetersiz taşınacağım sitenin spor salonu ve eğitmenlerde var inşallah iyidir düzenli spor istikrarı sağlarım diye umuyorum yaz geliyor birde bol bol yüzmek lazım motive içinde teşekkürler bu grupta herşey güzelde fazla esnek motive az
evet yaa hep başlıyoruz yarım kalıyor öyle yapmasak da mesela hepimiz pazartesi başlayalım 2 haftalık bir program olsun herkes dilediği gibi dikkat etsin ama sıkı programlar olsun ne dersiniz???Evet spor şart ama yediklerimize dikkat edersek kilo vermek o kadar da zor degil aslinda.ve evet cok esnek cok bosluyo burasi bende kendi sayfamda menu paylasimina devam etcem burası enerjimi düsürüyo :/ halbuki herkes bir hırsla devam etse motive olurduk
evet pazartesi başlıyoruzzzzGünaydın kahvaltım:iki adet yumurta ceviz badem yeşil zeytin tabiki yeşil çay sporu bıraktım yani şimdilik taşınınca tekrar yoğun bir şekilde inşallah yaza hedefime ulaşamasam da 70 altını görmek istiyorum hadi kızlar motive
olmuyor işte bişeyler yapmalıyızTamam bende Karatay diyeti yapacağım kızlar böyle olmuyor
Ay Allah yardımcın olsun canım Allah kabul etsin oruçlarınıdacanım selam.. ben kaç gündür acayip kabızım afedersiniz.. o yüzden tartılamadım.. fazla çıkıcak çünki
Galiba yeşil çay beni kabız yapıyor.. Ödem atarken vücuttan suda atıyor buda bağırsaklarıma yaramıyor.<.
pazartesi inş bende başlıcam.. zaten ramazanda geliyor.Bugün niyetliyim bakalım..
Bende mi karatay diyeti yapsam acaba :/Tamam bende Karatay diyeti yapacağım kızlar böyle olmuyor
bazen kilo hemen düşmüyor canım üzülme aynen devam et bak zamanla düşüşler başlayacak sakın bırakmaKızlar bu sabah morelim cok bozuldu 10 gun oldu nerdeyse dikkat ettim spor yaptim yediklerime dikkat ettim suyumu ihmal etmedim ve bu sabah guzel bir sonuc alacam derken tam tersi fazla geldim tartida ama halbuki gorunuş olarak inceldigimi fark ediyorum peki neden tartiya yansimiyor anlamadim resmen 68 geldim ya o morel bozukluguyla bugun yediklerimi de hic onemsiyemedim
tabiikiii bende son 69ları görmüştüm tablodaBir listeye bagli kalamiyorum olmuyor ama sıkı bir diyet uygulamadan da olmayacak galiba ama bir sekilde vermem lazim kilo bayrama kadar . motivasyonumun dusmesine izin vermicem daha once 81 kiloydum ve nasil 68 e indiysem yine basarbilirim . Yeterki saglıģimiz elversin hersey olur insallah
evet pazartesi başlıyoruzzzz
çok sıkııı yiyeni affetmicem silicem ona göreeee....
Evet sıkı girmek lazım haklısınolmuyor işte bişeyler yapmalıyız
sadece az yiyeyim dikkat edeyyim deyincede olmuyor gerisi gelmiyor çok sıkı bi programlara girmeliyiz hemen
AynenEvet spor şart ama yediklerimize dikkat edersek kilo vermek o kadar da zor degil aslinda.ve evet cok esnek cok bosluyo burasi bende kendi sayfamda menu paylasimina devam etcem burası enerjimi düsürüyo :/ halbuki herkes bir hırsla devam etse motive olurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?