- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #18.301
Valla bi iniş çıkışlar oluyor 59,5 gördüm en son yarın tartılıcam inş almamışımdır. Bu hafta kaçamaklı geçti ben burdaki bildirim günlerini kaçırdım inanki. Bu pazartesi tekrar burdada aktif olarak devam etmek isterim kabul ederseniz.canım teşekkür ederim bildirimn olmayınca silmek zorunda kaldım kusura bakma
baktım diğerinde baya aktifsin bari dedim bizimle vakit kaybetmesin ondan yani inş verebiliyorsundur. orası çok aktif
ta biiki canım seni her zaman kabul ederizzz sen bizim ilk kurucu üyelerimizdensinnn ok pazartesi birlikte başlayalım o zamanValla bi iniş çıkışlar oluyor 59,5 gördüm en son yarın tartılıcam inş almamışımdır. Bu hafta kaçamaklı geçti ben burdaki bildirim günlerini kaçırdım inanki. Bu pazartesi tekrar burdada aktif olarak devam etmek isterim kabul ederseniz.
ta
ta biiki canım seni her zaman kabul ederizzz sen bizim ilk kurucu üyelerimizdensinnn ok pazartesi birlikte başlayalım o zaman
ben başladım ama daha tam moda giremedim
pazartesi bende sıkı gireyim inş.
aaa 59lu rakamları görmüşsün süperrr
tebrikler canımmm
şeymacım boyun 160 dı dimi tablomuza yeniden eklicemdeSeninde kandilin mübarek olsuncanımeylemsevcan
Kahvaltımı yaptım
2 dilim ekmekle peynir -bal-yeşil biber yedim
2 bardak bitki çayı
1 lt su içtim bu saate kadar
Bugün tartı günümdü 59,4 çıktım. Pazartesi net bildiricem tekrar
159-158 arası bende bilmiyorımşeymacım boyun 160 dı dimi tablomuza yeniden eklicemde
ekledim canım başlangıç kilona ne yazayım?Seninde kandilin mübarek olsuncanımeylemsevcan
Kahvaltımı yaptım
2 dilim ekmekle peynir -bal-yeşil biber yedim
2 bardak bitki çayı
1 lt su içtim bu saate kadar
Bugün tartı günümdü 59,4 çıktım. Pazartesi net bildiricem tekrar
1.59 yazayım o zaman ok159-158 arası bende bilmiyorım
afiyet şeker olsunİkinci öğünümü yedim
Közlenmiş patlıcan kıymalı.
4 kaşık felan 2 dilim ekmek
Bitki çayı
2 lt su içtim
20 dk yürüyüş yaptım
Şuan ki kilom 59,4ekledim canım başlangıç kilona ne yazayım?
Negüzel Allah kabul etsin.afiyet şeker olsun
ben bugün orucum akşam kaçırmazsam iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?