- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #18.161
Bende merak ediyorum bu kürü canım sen yap bakalım memnun kalırsan bende yaparım.Günaydınlar sabah kahvaltım klasik yumurta peynir zeytin yeşil çay aç şimdide kahve,öğlene ıspanaklı ton balıklı salata düşünüyorum hem Demir için faydalı birazdan spora gidicem hadi mart sonuna biraz da olsa incelelim yaz geliyor ona göre motive olalım bu arada dün akşam yatmadan yoğurt pul biber limon kürüne başladım 7 gün yapıcam bu kürün faydasını gören oldumu acaba,havalar artık iyi olmaya başladı kardio ya ek yürüyüşe başlayayım diyorum haftaya inşallah
Güzel gidiyor valla mart sonunda 59,5 görmek niyetim.slmlar canlar kusuruma bakmayın giremiyorum çok yoğunlaştım diyet miyette hak getire inş sizin güzel gidiyordur sizleri seviyorum byy
ay canım çok haklısın yaa büyük çaba sarfediyom ama inş. nisanda tam sıkı girecem hep öyle diyom olmuyor ama ekstra nedenler çıkıyor inş. nisanı sorunsun atlatmak istiyommGüzel gidiyor valla mart sonunda 59,5 görmek niyetim.
Sende kilonu koru canım üzerine alma
hadi inşallah canım sakın boşlama aynen dediğin gibi yee sakın bozmaaaaaaaaaBugun ku menum sabah iki minik papatesli kek ve biriki catal yumurta ve yesil cay ictim
Aksamda mercimek ve cok az bulgur yerim az sonra da spor yapcam insallah
Tamam canım bir hafta yapıcam gelişmeleri bildirim metolizma hızına yardımcı oluyor diye biliyorum Buda benim durumumda olanlar için yeterliBende merak ediyorum bu kürü canım sen yap bakalım memnun kalırsan bende yaparım.
Bozmadim 30 dakika da disarda yuruyus yaptim canim:)hadi inşallah canım sakın boşlama aynen dediğin gibi yee sakın bozmaaaaaaaaa
İnşallah başarırsınSelam arkadaşlar
diyete düşe kalka devam ediyorum
Bu aylık hedefim 60’a inmek bakalım başarabilecek miyim
Geçmiş olsunidrar yolu enfeksiyonu oldum canlarrrrr yanıyoommmmmmmm
Cook gecmis olsun canimidrar yolu enfeksiyonu oldum canlarrrrr yanıyoommmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?