Esnek Diyet Arkadaşlığı

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar akşam balık tükettim sporu geçen hafta aksattım alerji ve griple mücadele veriyorum ama daha iyiyim yarın başlıyorum sıkı diyet ve spora

Günaydınlar sabah kahvaltım klasik yumurta peynir zeytin yeşil çay aç şimdide kahve,öğlene ıspanaklı ton balıklı salata düşünüyorum hem Demir için faydalı birazdan spora gidicem hadi mart sonuna biraz da olsa incelelim yaz geliyor ona göre motive olalım bu arada dün akşam yatmadan yoğurt pul biber limon kürüne başladım 7 gün yapıcam bu kürün faydasını gören oldumu acaba,havalar artık iyi olmaya başladı kardio ya ek yürüyüşe başlayayım diyorum haftaya inşallah

Bende merak ediyorum bu kürü canım sen yap bakalım memnun kalırsan bende yaparım.

Güzel gidiyor valla mart sonunda 59,5 görmek niyetim.
Sende kilonu koru canım üzerine alma
ay canım çok haklısın yaa büyük çaba sarfediyom ama inş. nisanda tam sıkı girecem hep öyle diyom olmuyor ama ekstra nedenler çıkıyor inş. nisanı sorunsun atlatmak istiyomm
sende 59lu rakamları göresin inşş....

Sabah 1 portakal
Oglen 2 dilim hellim peynir ,mantar.1 dilim kepek ekmek 2 catal peynir ve 5 az tuzlu zeytin
saat 4 -5 gibi 5 kaşık bulgur ve 1 kase yesil mercimek
2lt su
30 dk spor

canlar şimdi abimle konuştum bir arkadaşı 127 kilodan 85 kiloya düşmüş
yöntemini merak ettim diyetisyen zayıflatmış
söyleymiş:

sabah 2 adet tam buğday ekmeği bu ekmeğin olması şart asla başka ekmek yenmeyecek
kahvaltı ne varsa zararlı şeyler olmamak kaydıyla

ara öğün
2-3 adet kaysı gün kurusu olması şart (siyah renk)
( bu kaysı yenilince tok tutuyormuş abimde yapmış diyorki 2 adet yiyince acıkıyordum 3 e çıkardım artık hiç acıkmıyom ikindide alıncada akşam yemeğini bile yiyesim gelmiyor o kadar acıktırmıyor diyor canlar)

öğle yemeği gene 2 dilim tam buğday ekmeği
ve ne varsa kızartma falan olmayacak tabii
tavuk köfte et pizola veya sebze yemekleri
hepsi olur diyor

ikindi
yine 2-3 adet gün kurusu kayısı

akşam 2 dilim tam buğday ekmeği
hafif yemeklerden ne varsa öğlenlede aynıda olabilir

(yemekten sonra çok acıkılırsa gecede 2-3 kayısı yenebilirmiş ama bence bu saatlerde yemeyin)

bu kadar canlar şiddetle tavsiye ederim misafirim gitsin nisanda bende ilk bunu uygulamaya çalışcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…