Esnek Diyet Arkadaşlığı

İyi yapmışın canım
Zaten diyet yapıyorsun ama şöyle düşün normalde ki beslenme alışkanlığına en yakın olanı yapmalısın. Sonra diyete ara verince verileni geri almamak için

Bugün ki menüm
Sabah 1 kase yoğurt +5 hurma
Ara 2 hurma+5 badem
Öğlen 1 kase yoğurt+5 hurma
Ara 2 hurma +yeşil çay
Akşam 1 kaese yoğurt+5 hurma
Ara 2 hurma+ kış çayı
Kızlar 1. Günüm bitti çok mutluyum başım ağrıyo biraz oda yarın olmaz umarım. Ağrı kesiciiçtim.
Bu arada 2 lt su içtim

Tebrik ediyorum Ama dikkat et kendine

Bugun diyet Yok,Doğum günleri vs bir gün den birşey olmaz diyelim fazla abartmadan yarın inş sıkı dönerim doğru değil yaptıgımı biliyorum

Kızlar ben bittim;dolmalar sarmalar börekler tatlılar kaçırdım büğün oh dedim dünya varmış akşam hiçbirşey yok zaten bu yediklerimi 2 gün yemesem anca aylardır nedir çektiğimiz

Kızlar günaydın bende hurma yoğurt kürüne başladım bakalım sürdürebilecekmiyim sabah aç karnına Türk kahvesi 6 hurma bir kase yoğurt şimdide yeşil çay tarçınlı hepinize Harika bir hafta diliyorum

evet canlar gelsin bakalım kilolarrrr
malesef ben biraz şişmişim anlamadım 57.9u gördüm şok geçirdim heralde geçici bir şişlik oluşmuş

süpersin canım maşallah

Teşekkürler hemen söyleyim.
Ilk hafta çorba agirlikli beslendim öğle ve aksam menulerim de yemek tadımlık yedim
Dün sabahtan beride İsveç diyeti yapiyorum ben herzaman isvec diyetiyle vermisimdir kilo tek yapabildigim diyet bu sanırım
Hergün 3.5 ve 4.5 litre arasi su
Ve 2 gundurde yürüme bandinda yürüyorum yarim saat 1 saat gibi gibi

İSWEÇ diyetine tam uyabiliyoemusun canım sabahları sadece kahve değil mi öyleyse ben hayatta yapamammmm

İSWEÇ diyetine tam uyabiliyoemusun canım sabahları sadece kahve değil mi öyleyse ben hayatta yapamammmm
Yok sadece kahve değil erken kalktigim icin dayanamiyorum sadece kahveyle eger o gun içinde yumurta yoksa yumurta yiyorum varsa kucuk 1 dilim.ekmek arasi peynir yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…