- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #18.081
Güne müsli ile başladım öğlen ton balıklı salata akşam et pilav aralarda Türk kahvesi Yeşilçay elma yoğurt akşam bugun 6 30 da oldu bu yüzden hiçbirşey yok sabaha kadar hadi bakalım mart sonu hedefim 2 kilo verebilmek verebilirsem hadi motive
Akşama dengelemen çok iyi olmuş. Sporda yapsan tam olurBugunku menum
Sabah biraz patates kızartmasi yedim tabi yaninda birkac catal peynir zeytin ve 2 ince dilim kepek ekmegi ile .
Ara ogun yarım armut yarım elma
Aksam saat 18:00
Sabah doyurucu olunca akşam bir kepce ıspanak yemeģi ve 2 kaşıkda yoģurt ile yetindim
Yapsakmı ki nasıl yapıcan sabah öğle akşam yoğurt hurma mıKızlar detox yapmak istiyorum ben hurma ve yoğurt la beslenip en azından 1-3 gün denemek istiyorum. Şifa niyetine. Vucuttaki zararlı maddeleri atmak için.
Şok diyet niyetine değil öyle anlaşılmasın.
Yapmak isteyen var mı? Haber vermek istedim.
Yapsakmı ki nasıl yapıcan sabah öğle akşam yoğurt hurma mı
selamlar
bende merak ettim Şeymacım bir anlatırmısın?
canım toplam kaç gün sürecek?Sabah -öğlen-akşam
Olarak 3 öğün yapılıcak ben 4 saat koyucam aralara öğünlerin işk öğünüm bu saatlerde
1 kase yoğurt+7 hurma her öğünde yani toplam 3 kase yoğury 21 hurma
Şifa niyetine başladım bugün inşş faydasını görürüm (zayıflamak tek değil) başka şifalarıda varmış bir nevi arınmak gibi.
Aslında 7 gün yapılması tavsiye ediliyorcanım toplam kaç gün sürecek?
Hoş geldinn kaç kilo fazlan var boyun kaç kilon kaç hedefin kaçMerhaba ben yeni üye oldum Ben de katiliabilir mıyım araniza diyet yapmaya çalışıyorum ama böyle bi ortamda daha iyi olacağını düşündüm:)
tm canim tskMevrouw61 canım düzelttim başlangıç kilona 82 ve bu ayki hedefine de 78 yazdım olmuş mu??
Hoş bulduk canım:) 1.75 boyum kilom 70 hedefim 63 inş veririm :))Hoş geldinn kaç kilo fazlan var boyun kaç kilon kaç hedefin kaç
Ay inş verirsin hepimiz veririz.Hoş bulduk canım:) 1.75 boyum kilom 70 hedefim 63 inş veririm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?