Esnek Diyet Arkadaşlığı

Bravooo
Yarını iple çekiyorum bende

Kızlar detox yapmak istiyorum ben hurma ve yoğurt la beslenip en azından 1-3 gün denemek istiyorum. Şifa niyetine. Vucuttaki zararlı maddeleri atmak için.
Şok diyet niyetine değil öyle anlaşılmasın.
Yapmak isteyen var mı? Haber vermek istedim.

Bugunku menum

Sabah biraz patates kızartmasi yedim tabi yaninda birkac catal peynir zeytin ve 2 ince dilim kepek ekmegi ile .

Ara ogun yarım armut yarım elma

Aksam saat 18:00
Sabah doyurucu olunca akşam bir kepce ıspanak yemeģi ve 2 kaşıkda yoģurt ile yetindim

Akşama dengelemen çok iyi olmuş. Sporda yapsan tam olur

Yapsakmı ki nasıl yapıcan sabah öğle akşam yoğurt hurma mı

Günaydın kahvaltım gine klasik:yumurta peynir wasa yeşil çay birazdan kahve açıkcası öğleni ve akşamı düşünmedim bakalım

Yapsakmı ki nasıl yapıcan sabah öğle akşam yoğurt hurma mı

selamlar
bende merak ettim Şeymacım bir anlatırmısın?

Sabah -öğlen-akşam
Olarak 3 öğün yapılıcak ben 4 saat koyucam aralara öğünlerin işk öğünüm bu saatlerde
1 kase yoğurt+7 hurma her öğünde yani toplam 3 kase yoğury 21 hurma
Şifa niyetine başladım bugün inşş faydasını görürüm (zayıflamak tek değil) başka şifalarıda varmış bir nevi arınmak gibi.

ayın 5i yani pazartesi
bildirim günümüz lütfen unutmayın canlar
mazeretsiz bildirmeyeni direk silecem
saat 15.00den sonra bildirim yapanların sadece
kilosunu tabloya yazacam o kadar
15.00 e kadar bildirenler arasında 1. yi belirleycem inş.. ona göreeee

canım toplam kaç gün sürecek?

İyi akşamlar arkadaşlar akşam simit ayran yaptım iyimi kötümü bilemedim canım istedi sadece karbonhidratsızlık başıma vurdu yedim artıkÖğleni avakado salatası ve iki dilim kepekli ekmek el geçiştirdim aralar da siyah üzüm badem Yeşilçay kahve suyu az tükettim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…