- 18 Kasım 2009
- 1.265
- 338
- 373
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #1.661
Bak mesela bu sabah 2 yumurta zeytin ceviz peynir yedim akşam da tavuklu salata ile yoğurt yedim akşam da Antep fıstığı yedim 1 buçuk avuç 40 dakika yürüyüş yaptım bide yarım saat jilian micheals ile 30 day shred yaptım tatlım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aslinda sende cok yememissin ama cok spor yapmissin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben spor yapmayı çok seviyorum tatlım ya beni çok zinde hissettiriyor
Bende severim aslinda yürüyüş ozellikle ama cocuklarim küçük ne yürüyüş ne spor yapamiyorum birtek oglumu okula goturup getiriyorum 20dk dan gunde iki kez 40 dk onun biraz etkisi oluyor tabiki
ben de gelsem aranıza kızlar aslında 5 gündür diyetdeym bugn gördüm burayı yaş:28 boy:1.60 kilo:63 (64 ile başladım)
spor +diyet yapıyorum ama sizinde yazdığınız gibi çok esnek bir diyetim var sebze şartım yok meselaönceden ne yiyorsam yarısını yiyorum ekmek yememeye çalışıyorum amacım zayıfladıktan sonra da böyle beslenmeye devam edebilmek bakalım nolucak hedefim 60 olmak inşallah sıkılaşarak 60a gelebilirim
ben de gelsem aranıza kızlar aslında 5 gündür diyetdeym bugn gördüm burayı yaş:28 boy:1.60 kilo:63 (64 ile başladım)
spor +diyet yapıyorum ama sizinde yazdığınız gibi çok esnek bir diyetim var sebze şartım yok meselaönceden ne yiyorsam yarısını yiyorum ekmek yememeye çalışıyorum amacım zayıfladıktan sonra da böyle beslenmeye devam edebilmek bakalım nolucak hedefim 60 olmak inşallah sıkılaşarak 60a gelebilirim
Dogru diyosun aksam uzeri cocuklar bisiklet surmeye cikariyorum en az bir saat eve geldigimizde acayip yorulmus oluyorum
ooo ne güzel yaa
maşallahhhhhhh benim hiç öyle aktivitelerim yokkkkkkkkkk
şeymanında maşallahı varrrrrrrr
eve aldığı aletin tepesinden yapmadığı iş kalmadııııııııı
Günaydın seyma hic sesin cikmiyor
Hiç keyfim yok
Inanki benimde oyle Türkiye kan agliyor ama aglayinca cocuklarim cok üzülüyor dagitmaya calisiyorum kendimi
Nerdesiniz kızlar
Ben ara ara giriyorum yaziyorum kimse yok geri çıkıyorum herkezin motivasyonu düştü canim halbuki bu hafta cok motiveydik hirsliydik ama aklimiz kalbimiz soma da
İçimden bişey gelmiyo inanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?