• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Yediklerim
3 hurma
3 bardak ayran
Yarım dilim tam buğday ekmeği
1 tabak Konya kebabı
1 avuç ceviz-badem
Çeyrek muz

Sabahkileri yazmıştım zaten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Toplu mezar yapmışlar canım ya ve aşağıda çok ölü varmış ölüler kokmaya başlamışlar çok üzüldüm çok çok 200-250 ölü daha varmış aşağıda

:( :( :( allahım rahmetin onların ve bizim üzerimize olsun

Arkadaşlar ailelerine yardım fonu açılmış Türkiye eczacılar birliği açmış yardım edelim arkadaşlar yardım edelim

Bende yardim etmek isterim ama iyi arastirmak lazim dolandırıcı lar nemalanmasin bu durumdan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende yardim etmek isterim ama iyi arastirmak lazim dolandırıcı lar nemalanmasin bu durumdan

Aynen öyle bi zamanda yaşıyoruz ki kime nasıl güvenilir bilinmez çünkü herkes her durumdan faydalanmaya bakar oldu

Bugun bir ruya olsa uyansak tek derdimiz yine kilolarimiz olsa hic yasanmasaydi ama maalesef gercek Allahim geride kalan ailelerinin yardimcisi olsuz birsuru cocuk babasiz buyuyecek :(

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun !!

Allah rahmet eylesin , mekanlari cennet yattiklari yer cennetteki en guzel bahcelerden biri olsun insAallah ..
Rabbim ailelerine sevdiklerine tum turk halkina sabir versin..
Cok aci cok zoorr , ne soylenebilirki :((((

Çok moralim bozuldu ya 2 gündür ekmek yemiyorum sabahları hariç deliler gibi yürüyüp spor yapıyorum ve bu sabah 59 çıktım 58.3 çıkmıştım Pazartesi sabahı

Çok moralim bozuldu ya 2 gündür ekmek yemiyorum sabahları hariç deliler gibi yürüyüp spor yapıyorum ve bu sabah 59 çıktım 58.3 çıkmıştım Pazartesi sabahı

evet yaa canım Günümüz kara kap kara
şişkinlik vardır sendede benim gibi
bende öyleydim ne yaparsam yapayım epey bir müddet
59,00 lara düşemedim
sonra bir sabah aniden hoop 59 sende öyle olursun kesin gülüm

evet yaa canım Günümüz kara kap kara
şişkinlik vardır sendede benim gibi
bende öyleydim ne yaparsam yapayım epey bir müddet
59,00 lara düşemedim
sonra bir sabah aniden hoop 59 sende öyle olursun kesin gülüm

Bilmiyorum ya :(

kızlar merhaba bende aranıza katılmak isterim şimdiden 10 günde 3 kilo vermeyi başardım acayip azimliyimm.... çünkü sağlık sorunlarım için şart

kızlar merhaba bende aranıza katılmak isterim şimdiden 10 günde 3 kilo vermeyi başardım acayip azimliyimm.... çünkü sağlık sorunlarım için şart

oo canım maşallahh ilk kilo bildirmimiz 22 mayısta o zamana
kadar yazış bizimle 22 sinde ilk kilo bildiriminde ekliyim seni tabloya ok şimdi kaç kilosun boyun kaç??

ilk başta 96.5 kiloydum bugün sabah tartıldm 93.2 kilo çıktım.. boyum 1.67 .......valla sadece azmim var, aslında çok iradem yoktur zaten bu yüzden her şeyi yedim ama az yedim bide akşam çayla bisküviyi kestim, ekmeği kestim sadece bunları yaptım. ben abur cubur yiyen bi insanım bunları kesince başardım demektir. hatta hafta sonu konya etli ekmek bile yedim :) ama sadece 4 dilim...

Seymacigim menulerin biraz fazla gibi bak ben dunki menumu gordun yatmadan bide 2kase karisik cerez yedim(fazla kacirdim) kahvaltimi yaptim o halde 300gr vermisim

Back