• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

kızlar merhaba bende aranıza katılmak isterim şimdiden 10 günde 3 kilo vermeyi başardım acayip azimliyimm.... çünkü sağlık sorunlarım için şart

Hosgeldin guzel kilo vermissin kac kilosun suanda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilk başta 96.5 kiloydum bugün sabah tartıldm 93.2 kilo çıktım.. boyum 1.67 .......valla sadece azmim var, aslında çok iradem yoktur zaten bu yüzden her şeyi yedim ama az yedim bide akşam çayla bisküviyi kestim, ekmeği kestim sadece bunları yaptım. ben abur cubur yiyen bi insanım bunları kesince başardım demektir. hatta hafta sonu konya etli ekmek bile yedim :) ama sadece 4 dilim...

afiyet bal şeker olsun
işte biraz dikkat edince veriliyor be canım
bende öyle ne kadar tok olursam olayım yemeğin üstüne içtiğim
çayın yanına muhakkak bisküvi yerdim tamam 1-2 tane
ama illaki yerdim ok canım Allah yardımcın olsun

aynen öyle canım valla allah hepimizin yardımcısı olsn. Ben beş yıllık evliyim ama çocuğum olmuyor. önce istemedik sonra ben kilo alınca
polikistikover oldum. tedavilerin etkisi ile iice kilo aldm en sonki ilaçlarla beraber ikitane çikolata kistim oldu. yani artık hiç umudum kalmadı. belki kilo verirsem bişiler yoluna girer diye girdim diyete inşallah bi on kilo bari veririm..

Menüm
Sabah
8-10kuruyemis

Ikindi
2kasik patates salatası
3kasik nohut yemegi
Yarim dilim ekmek

aynen canım çok üzülüyorum bende ya çok acı :( tabutların üstleri bile yok battaniyeye sarılmıslar

Hayır gördün mü diğer şehirlerden tabut getiriliyor falan.. Çok acı çok Allah kimseye göstermesin ya çok çok zor bi durum .. Ama hayat devam ediyo iste tek tesellim şehitler yani kurtuldular çok şükür

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kıyamam canım ya ben böyle yesem 10 günde 5 kilo falan veririm heralde

Hadiya iyiymis

Ben hic spor yapamiyorum cocuklar günlük kosturmacam cok ondan galiba ama ben bunada razıyım sen neler yapiyosun anlatsana

Hadiya iyiymis

Ben hic spor yapamiyorum cocuklar günlük kosturmacam cok ondan galiba ama ben bunada razıyım sen neler yapiyosun anlatsana

Bak mesela bu sabah 2 yumurta zeytin ceviz peynir yedim akşam da tavuklu salata ile yoğurt yedim akşam da Antep fıstığı yedim 1 buçuk avuç 40 dakika yürüyüş yaptım bide yarım saat jilian micheals ile 30 day shred yaptım tatlım

Back