• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Bak mesela bu sabah 2 yumurta zeytin ceviz peynir yedim akşam da tavuklu salata ile yoğurt yedim akşam da Antep fıstığı yedim 1 buçuk avuç 40 dakika yürüyüş yaptım bide yarım saat jilian micheals ile 30 day shred yaptım tatlım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslinda sende cok yememissin ama cok spor yapmissin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de gelsem aranıza kızlar aslında 5 gündür diyetdeym bugn gördüm burayı yaş:28 boy:1.60 kilo:63 (64 ile başladım)
spor +diyet yapıyorum ama sizinde yazdığınız gibi çok esnek bir diyetim var sebze şartım yok meselaönceden ne yiyorsam yarısını yiyorum ekmek yememeye çalışıyorum amacım zayıfladıktan sonra da böyle beslenmeye devam edebilmek bakalım nolucak hedefim 60 olmak inşallah sıkılaşarak 60a gelebilirim

Ben spor yapmayı çok seviyorum tatlım ya beni çok zinde hissettiriyor

Bende severim aslinda yürüyüş ozellikle ama cocuklarim küçük ne yürüyüş ne spor yapamiyorum birtek oglumu okula goturup getiriyorum 20dk dan gunde iki kez 40 dk onun biraz etkisi oluyor tabiki

Bende severim aslinda yürüyüş ozellikle ama cocuklarim küçük ne yürüyüş ne spor yapamiyorum birtek oglumu okula goturup getiriyorum 20dk dan gunde iki kez 40 dk onun biraz etkisi oluyor tabiki

Aslında çocuk başında koşmak en büyük spor biliyo musun çok yorucu

Dogru diyosun aksam uzeri cocuklar bisiklet surmeye cikariyorum en az bir saat eve geldigimizde acayip yorulmus oluyorum

ben de gelsem aranıza kızlar aslında 5 gündür diyetdeym bugn gördüm burayı yaş:28 boy:1.60 kilo:63 (64 ile başladım)
spor +diyet yapıyorum ama sizinde yazdığınız gibi çok esnek bir diyetim var sebze şartım yok meselaönceden ne yiyorsam yarısını yiyorum ekmek yememeye çalışıyorum amacım zayıfladıktan sonra da böyle beslenmeye devam edebilmek bakalım nolucak hedefim 60 olmak inşallah sıkılaşarak 60a gelebilirim

Tabiki canim hos geldin 22si tarti bildirim gunumuz hergun girip menunu felanda yazarsin cok kilon yok zaten

Benimde hedefim 60ama 6kilo fazlam vardı

hoşgeldin canım bildirim gününe kadar bizimle devam et bildirim günü
boyunu kilonu bildir son halini seni de tabloya ekliyim
hadi bakalım Allah yardımcın olsun

Dogru diyosun aksam uzeri cocuklar bisiklet surmeye cikariyorum en az bir saat eve geldigimizde acayip yorulmus oluyorum

ooo ne güzel yaa
maşallahhhhhhh benim hiç öyle aktivitelerim yokkkkkkkkkk
şeymanında maşallahı varrrrrrrr
eve aldığı aletin tepesinden yapmadığı iş kalmadııııııııı

Son düzenleme:
ooo ne güzel yaa
maşallahhhhhhh benim hiç öyle aktivitelerim yokkkkkkkkkk
şeymanında maşallahı varrrrrrrr
eve aldığı aletin tepesinden yapmadığı iş kalmadııııııııı

Bende bisikletten almayi dusunuyorum bolgesel sıkılasmak icin bir turlu cikip bakmak nasip olmadi

Günaydın seyma hic sesin cikmiyor

Hiç keyfim yok :(

Inanki benimde oyle Türkiye kan agliyor ama aglayinca cocuklarim cok üzülüyor dagitmaya calisiyorum kendimi

Nerdesiniz kızlar

Ben ara ara giriyorum yaziyorum kimse yok geri çıkıyorum herkezin motivasyonu düştü canim halbuki bu hafta cok motiveydik hirsliydik ama aklimiz kalbimiz soma da:(

Ben ara ara giriyorum yaziyorum kimse yok geri çıkıyorum herkezin motivasyonu düştü canim halbuki bu hafta cok motiveydik hirsliydik ama aklimiz kalbimiz soma da:(

İçimden bişey gelmiyo inanki

İçimden bişey gelmiyo inanki

Diyet spor yapmasakta kilo almamaya calisalim bari benimde kilo vermem durdu yarin Patates diyeti ne basliycam

Back