- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
Bende hiç dikkat edemiyorum ev kalabalık sporda yapamıyorum. Kilo almam inş bugün tatlı felan yedim
Ben de bir sürü çikolata yedim sonradan yaaa :S
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende hiç dikkat edemiyorum ev kalabalık sporda yapamıyorum. Kilo almam inş bugün tatlı felan yedim
Kızlar hafta sonu ister istemez duzen bozuluyo abartmadan hafta sonunu atlatmaya calisalim 3gun kaldi tarti gunune bakalim kim daha cok vericek biraz gaza getirelim birbirimizi benim diyette ilk haftam oldugu icin iddaliyim hadi bakalim yeni gune bismillah
Bu arafa ruyamda bile tika basa yemek yiyodum acliktan heralde :) olsun en azından ruyamda yedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Offff off bu iradesizliği napcaz pes etmek yok
Bugun cok guzeldi kizlar
Sabah
1yumurta
Yarim kk beyaz peynir
3 zeytin
1lokma ekmekle cilek receli
Ara
1erik 2cilek 1yeni dunya
Oglen
1kasik prasa
2kasik yoğurt
Ara
1 orta sekerli turk kahvesi
Aksam
1dilim pizza
5 patates kızartması yarim bardak ayran
Yürüyüş yapmak istedim yapamadım normalde hergün oglumu okula götürüyorum gunde iki kez git gel 20dk dan 40 dk yürüyüş oluyor evde bide 3 yasinda oglum var hic durmuyorum spora vaktim olmuyor
Çok güzel bi gün olmuş ne güzel ya benim ne yediğim ne saatim belli değil bu ara bi atlatayım da inş
Listede 13kisiyiz 3-4kisiden ses cikiyo arkadaslar yeni basladik daha hemen millet kaybolmus
Listede 13kisiyiz 3-4kisiden ses cikiyo arkadaslar yeni basladik daha hemen millet kaybolmus
Arkadaşlar ben de hep okuyorum yorumlarıı ama yazmaya cesaretim yoookhalim çok fena ya yedikçe yedim ama gidecek bu kilolar işte o kadarr!
bu hafta kilo bildirmeyenleri listeden çıkaracam naapıyım yoksa ssağlıklı olmucak
olsun önemli değil sen irtibbatını kesme bizimle ki şevkin gitmesin
gidecek bu kilolarrrrrrrrrrrrr
sloganımız bu olsunnn tuttuummmmmmmmmmmm....
Kizlar
Kendinizi birakmayin bak yaz geldi ince buluzler giyince off yanim cikti gobegim cikti diycez sonra
Ben cok iyi gidiyorum iddaliyim bu hafta birinci olucam dun gece yatmadan basim dondu uyuyamicakdim 1tane portakal yedim bugun arkadasa gidecegiz inşallah guzel pastalar yapmaz orda bozmazssam bugunude atlatirim tarti gunune 2gun kaldi kadi bakalim
Kizlar su anda arkadsdayim 7-8 tane mercimek li köfte 3kasik yogurtlu makarna salata daha cay pasta gelmedi uffff kacirdim
Hııı
Ben kahvaltıda ayıptır söylemesi ıspanaklı börek yedimm 2 bardak çay. Öğlen okulda 1 kase çorba, küçük bi tbak pilav bir küçük parça da et, 3-4 kaşık da yoğurt yedim. O pilav olmayaydı iyiydi ama seviyorum(
Akşama nasıl çıkarım bilinmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?