- Konu Sahibi eylemsevcan
Zor bir sınav seni bekliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay benimde canım çıktı temizlik yaptım yatılı misafirde olduğu için koşuşturmaca geçiyo bakalım tartı günü ne çıkacak. Çünkü diyet yapmıyo gibiyim sadece az yiyorum milletle oturup
Zor bir sınav seni bekliyor
Ay benimde canım çıktı temizlik yaptım yatılı misafirde olduğu için koşuşturmaca geçiyo bakalım tartı günü ne çıkacak. Çünkü diyet yapmıyo gibiyim sadece az yiyorum milletle oturup
Atlattim kizlar yarim dilim isbanakli pasta yedim uhhhh ama midem kuculmus kofteee acayip sisirdi
Ayy ne güzel ya :) benim de küçülsün benim de küçülsün
Ayy ne güzel ya :) benim de küçülsün benim de küçülsün
inşallah hepimizin toptannnn küçülürrrrrrrrrrrrr
08:00
1/2 dilim peynir
8 zeytin
1 dilim kızarmış ekmek
1 dilim kepekli ekmek
5-6 çatal bal
10:30
1 diyet bisküvi
2 kuru kayısı
12:30
2 dilim kepek ekmeği
1 büyük dilim peynir
2 kuru kayısı
1 diyet bisküvi
14:30
1 elma
16:30
1 diyet bisküvi
2 kuru kayısı
17:30
1/2 patlıcan yemeği
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
45 dk spor
2 lt su
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah kizlar ama cok feci dikkat ediyorum dun gece basim dondu biraz acliktan uyuyamicaktim 1tane portakal yedim
ama canım o kadarda yapma yaaa
Allah korusun o kadarda kendini aç bırakma ben hiç o kadar aç bırakmıyrum kendimi
tamam çok değil ama az az hep verebiliyorum kilo dengem sarsılmadan sakın haa
sonra tabdan düşer temelli bırakırsın hepten yarım kalır canım
inşallah gene verebilmişimdir çaarşamba belli olacak az olsun öz olsun gülümmmmmmmm
Ya ben bugün tartıda bir kg fazla gördüm kabızım ve ödem var insan olabilir mi (
Bu hafta 1kilo fazlaysa haftaya 2kilo eksik olur bugun bi detoks yap bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya ben bugün tartıda bir kg fazla gördüm kabızım ve ödem var insan olabilir mi (
Ben hiç tartılmadım ama dünden beri kabızlık var aynen su bol bol içelim bide yeşil çay
Kahvalti
1kayisi
1kucuk (evyapimi) poğaça
Sut sekersiz cay
Gunun geri kalaninda lahana haslayip sumaklayip bolbol yemeyi dusunuyurum 1tanede meyve nasil olur malum yarin tarti gunu detoks olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla tatlım ben de iki gündür ya ben kabızlığa için ilaç aldım kabız olmadan bir de sağlıkçıyım daha çok kilo veriyim diye şimdi bağırsakların düzeni bozuldu haliyle :)) kendime gülüyorum ya