• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Zayıflamak istiyosanız akşam 5ten sonra hiçbirşey yemeyin!! Lise 2de 73 kilodan 55 kiloya düşmüş biri olarak söylüyorum..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ne kadar zaman da düştün canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Olabildiğince çok salatalık tüket aklına yeme isteği geldiği an salatalık ye ya da kendine limonata yap ekmek kesinlikle yeme çavdar ekmeği günde iki üç dilim tüketebilirsin light yogurt ve light süt tüketmelisin

Evettttt
Gelelim sonuca dun sabah69.5 bugun sabah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399356398290.jpg
    $1399356398290.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 39
Oturun sofraya salata yapın kendinize salata yiyin yemek zorunda değilsiniz bence

Seymacim gordunmu bak yarin ben 67yi sende 57yi goreceksin durmak yooooookkkkkk devam;)))

Rica ederim kolay gelsinn..

şeymacım ben anladığım adarıyla biraz aç kalacaz
işin felsefesi bu o yüzden ne yediğimiz çokda önemli değil
tabii gene yemek yerine yaş pasta yer gene aç kalırım
demek de yanlış o kadarda değil ama bunu yola yordama sokmaya gerek yok

Aynen kuzum ben tok kalarak kilo vermeye inanmiyorum aksam yatmadan once karnin acliktan gurulduyacak arkadas

Aynen kuzum ben tok kalarak kilo vermeye inanmiyorum aksam yatmadan once karnin acliktan gurulduyacak arkadas

aynen kesinlikle
bak nesfitte de aynı oluyor patates te de aynı oldu
yani onları yiyipte tıka basa doysak ve kilo verebilsek tamam anlıcam ama yok
onlrdada aç kalıyoruz o yüzden işin sırrı aç kalmaktaa o kadar
akşam ne yemeğiniz varsa ucundan kıyısından
tadılacak o kadar geçiştirmelik yenecek doyumluk değil
ne yemeği olursa olsun işte bitti bu kadar

şu anda ocakta dün soyup dilimleyip haşlamıştım bugün kabuguyla haşlıyorum canım patateslerim:56::56::56::56::32::32::32::32::32::32:

canım yaa sahi aklımdayken sorayım
fırında yaptım ben dün pek hoşuma gitmedi
haşlamayada kızartmayada benzemedi sevmedim öyle
tarifini tekrar verirmisin nerde yanlış yaptım acaba çok kuru oldu

ben çok gaza geldim :32::32::32::32::32:acaba 1.5 kilo daha verebilirmiyim bu hafta bugün birazda leslie felan yaparım sporla desteklemek lazım biraz çanlı canlı test kızlar ben cuma gününe kadar yani 4 gün yapmış olucam bakalım kaç kilo verebilicem:8::8:

ben çok gaza geldim :32::32::32::32::32:acaba 1.5 kilo daha verebilirmiyim bu hafta bugün birazda leslie felan yaparım sporla desteklemek lazım biraz çanlı canlı test kızlar ben cuma gününe kadar yani 4 gün yapmış olucam bakalım kaç kilo verebilicem:8::8:

evet bende seni merakla bekliyorum canımmmmmmmm
tabiikiiiiiiii mutlaka sporsuzzzzzzz diyet olmazzz olmamalı
hem sağlıklıda olmazzzzzzzz hızlıda olamazzzzzzzz

canım yaa sahi aklımdayken sorayım
fırında yaptım ben dün pek hoşuma gitmedi
haşlamayada kızartmayada benzemedi sevmedim öyle
tarifini tekrar verirmisin nerde yanlış yaptım acaba çok kuru oldu

ben ona normalde yağda koyuyorum et yemeklerinin yanında çok güzel oluyor sıvı yağ baharat tuz yağlı kagıdın üstünde pişiriyosun ama yağ koymayınca olmadı demekki

ben ona normalde yağda koyuyorum et yemeklerinin yanında çok güzel oluyor sıvı yağ baharat tuz yağlı kagıdın üstünde pişiriyosun ama yağ koymayınca olmadı demekki

yok canım yaa çok kuru oldu ama hani böyle kıtır kıtır kızarmış gibide olmadı
tüm lezzetide gitmiş kuruduğu için baharatların lezzetinide çekmemiş
baharatlar yüzünde kalmış ve çoğu üstünden dökülmüş bile
gene haşlasam daha lezzetliymiş yani
aman olmadı azcık yağ koyarım bir dahakine ne yapıyım
kızartma kadar kalorili olacak değil ya

EFSANE 5
Akşam yemeği çabuk kilo aldırır
Eğer fazla yerseniz akşam yemeğinin kilo almayı hızlandırabileceği doğru. Ancak işin doğrusu şu: Prensip olarak vücut kalori sayan bir makine gibi çalıştığından hangi kalorinin ne zaman, ne miktarda alındığına değil, bir günlük ihtiyacı olan toplam enerjinin eksik mi, fazla mı olduğuna bakar. Tabii ki gün boyu aç kalıp da bütün ağırlığı akşam yemeğine aktarırsanız, yani sabah veya öğlen, hatta bazen ikisini birden atlayıp akşam yemeklerini bir ziyafet haline getirirseniz metabolizmanız da zayıflayacağı için daha kolay kilo alırsınız. Ama ne var ki akşam yemek yemeyerek de kilo vermeniz doğru değil. Doğrusu en güçlü öğünü kahvaltıya ayırmanız, öğlen yemeğini biraz daha düşük kalorili tutmanız, akşam yemeklerini ise mümkün olduğu kadar küçültmenizdir.

Back