• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

şeymacım sende farkedecek yarın o kesinde kendimi bilmiyommmmmmm
bir kere o kadar aç kaldın kesin azalırsın bak görürsün sabah mutlaka yaz bizeeeeeeeee

Seyma cepte ondan iyi haber alicaz eylem sendende umudum var tartil bak sabah gorucez iyi olucak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar şuan eşim karşım da baklavaları götürüyor. Bal almış ekmekle yiyo ayyyyy kendimi öldürcem ama yok yemem sabah yerim gerekirse

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tartılayım ama vermemişsem çok kötü olurum yaaaa :(

Kızlar şuan eşim karşım da baklavaları götürüyor. Bal almış ekmekle yiyo ayyyyy kendimi öldürcem ama yok yemem sabah yerim gerekirse

aynen canım sakın haaa
bu saate kadar dayandın şeyma bir çuval inciri mahvetmeeeee
sabah ye istediğin kadarrrrrrr

sizden çok yememe rağmen ben bilem acıktımmmmmmmmmmm

Nargile içiyorum kızlar iyi gitti bu açlığa

Basim agriyo acliktan yaaaa

Nargile mi iyyyyyyy esimde arkaslari geldiginde cafelere felan gittigimizde icer tok karnina bile kokusunu sevmem meyveli meyveli

Basim agriyo acliktan yaaaa

Nargile mi iyyyyyyy esimde arkaslari geldiginde cafelere felan gittigimizde icer tok karnina bile kokusunu sevmem meyveli meyveli

Kız capicnolu süper biz evde demliyoruz severim ben :D yatıcam şimdi çok şükür bozmadan yatıyorum :D

Bende yaticam tabiki uyuyabilirsem ama yilmak birakmak yok

Aci yok rakiiiiiii

Bundan sonra boyle:banghead:

Günaydın kızlarr.. Tartıldım 58.5 çıktım en son 58.9 çıkıyordum yani 400 gr gitmiş. Bugün ablama gidicem diyete devam patates diyeti yapmıycam. Az yiyip 17:00-18:00 saatlerinde en son öğünümü yiycem en güzeli bu karnım dümdüz.
Kilo bildirim günü tabloya yazarsın eylemcim. Gr lar beni yanıltıyor bi hafta 58.6 çıkmıştım sonraki haftalar 58.9 çıktım oyüzden kilomdan tam emin olmak istiyorum.

Şuan da kahvaltıya saldırdım aç olarak inanırmısınız 1 dilim ekmek tıkadı resmen

Günaydın kızlarr.. Tartıldım 58.5 çıktım en son 58.9 çıkıyordum yani 400 gr gitmiş. Bugün ablama gidicem diyete devam patates diyeti yapmıycam. Az yiyip 17:00-18:00 saatlerinde en son öğünümü yiycem en güzeli bu karnım dümdüz.
Kilo bildirim günü tabloya yazarsın eylemcim. Gr lar beni yanıltıyor bi hafta 58.6 çıkmıştım sonraki haftalar 58.9 çıktım oyüzden kilomdan tam emin olmak istiyorum.

bir günde 400 gram çok iyi canım yaaa tebrikler
bakalım yasam ne olacak

Şuan da kahvaltıya saldırdım aç olarak inanırmısınız 1 dilim ekmek tıkadı resmen

midemizde küçüldü kızzzzzzzzzz

gece kızım tutturdu sizinle yazıştıktan sonra
annee beni neneme götür nenemi özledimmm illa neneme gidelim diye tutturdu
birde kardeşini getirmediydim uyuyordu iş çıkışı
gadişimi özledimm duramadık gece gece anneme gittik bu sefer tartılamadımmmm
ama yarın sabah tartılıp hemen yazacam inşallah
yanlız gece o saatte anneme gidince patates haşlama işide olmadı bugün nesfitle devam ediyorum

şeymacım ben anladığım adarıyla biraz aç kalacaz
işin felsefesi bu o yüzden ne yediğimiz çokda önemli değil
tabii gene yemek yerine yaş pasta yer gene aç kalırım
demek de yanlış o kadarda değil ama bunu yola yordama sokmaya gerek yok

Zayıflamak istiyosanız akşam 5ten sonra hiçbirşey yemeyin!! Lise 2de 73 kilodan 55 kiloya düşmüş biri olarak söylüyorum..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Back