- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #1.041
ben şerbetli sütlü hiç farketmez
denizden babam çıksa yerim hesabı her şekilde tatlıya varımmmmmmmm
Ben de eylem gibi baktım ama bulamadım canım el elden üstünde sağol bebeğim ya :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağı yukarı bu kadar çıkacaktı diye pek önemsemedim 50 gr az 50 gr çok pek farketmiyor arası dedim cnm
Bir tatli kasigi kakaolu dondurma yedim cok pismanim ama cok iyi geldi gozumde lambalar yandi sanki
Kizlar bide lipton ice tea seftalili alir esim surekli kalorisine baktim 100 ml 30kcal yaziyor cok az icsem mi acaba bi zarari olurmu sizce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla canım benim menümü gördün mü ben de çok açım yesem mi acaba zor dayanıyorum :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile
Ben yemiyecegim dayanicam pamuk sende yiyeceksen hemen ye gec olmadan
800 gram verip 68.00 olacan sabahhhhhhhhhhhhhh yaşammmmmmmm
Canim benim sabah 69.5 dim misafirler felan bugazimi tutabilseydim eylem sende tartil sabah lutfen
Kaç oldun kııııızzzz 68 inş sabah 68 hadiiiii.
Bende mi tartılsam ama o kadar su ve yeşil çay içtimki acıktıkça suya saldırıyorum
Kızlar karnım guruldıyo resmen en son 17 de yedim 4 saati geçmiş yatana kadar da 7 saat olur kesin o baklavalar orda duruyo ya allahım sana geliyorum
Sabah tartil lutfennnnn eksildigini gorunce motive olur yarin pes etmessin dayan bak saat olmus 21:30 surda ne kaldi yatmaya sakiz cigne
kızlar benimki biraz bozuldu akşam öğünü yaa 4-5 kaşık pırasa 2 kaşıkda pilav eklendi eşim yiyemicem dedi atılmasın diye yemek zorunda kaldım 1 de patatesimi yedim bakalım sabah inşallah korktuğum olmaz gerçi bir de adetim bakalım hayırlısı kendimden pek umutlu değilim yaniiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?