- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
Gene süpersin canım :)
Çok sıkısın canım maşallah :) zayıflatıcı suyun neymiş anlat bakim bizedeee
canım ayran detoksu yapıyor musun nasıl kilo verdinmi ayrıntılarıyla yazarsan ben de pztsi başlıycam :)))
1 gün yaptım çok şişirdi yarım kg oynama oldu oda şuan geri geldi. Ya ben gr vermedim kaç gündür kansızlıktan dolayı pekmez yiyorum 3-4 yk ilaç kullanıyorum ondan mı ki durdu. Onları bırakırsamda kötü oluyorum
1 gün yaptım çok şişirdi yarım kg oynama oldu oda şuan geri geldi. Ya ben gr vermedim kaç gündür kansızlıktan dolayı pekmez yiyorum 3-4 yk ilaç kullanıyorum ondan mı ki durdu. Onları bırakırsamda kötü oluyorum
Tatlım ben de yapmayım o zaman ondan olduğunu sanmıyorum bazen kilo verimidueuyor ama başka ilaçlar içsen onlar daha kötü kilo aldrır :S
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
16 sına kadar bakalım verebilicem mi 59.80 çıkıyorum şuan. Ilk başta hızlı verdim ya ondan moralim bozuldu aslında normal olan bu belkide. Yapma diyip engel olmayım sana ama cidden çok şişirdi karnım davul gibi oldu 2 saatte bi bide içinde nohut bulgur felan bana dokundu
Aynen canım kahvaltım 378 kcal bugün. 3 kaşık pekmez yemeseydim 200 Le kapatırdım
sen de bi 20 dk fazla spor yaparsın gider onlar canım ne olacak bu arada aytaç nirde ya yok ortalarda :)
Aynen canım kahvaltım 378 kcal bugün. 3 kaşık pekmez yemeseydim 200 Le kapatırdım
Şimdi 3 mil leslie koştum zaten.
He ya Aytaç yok Aycan'da yok
Şimdi 3 mil leslie koştum zaten.
He ya Aytaç yok Aycan'da yok
bencede accıp sporu fazlalaştırırsın olur biter hiç üzme canını
evet ikiside yokkk yaaa başlarına bir işmi geldi aceppppppp
meraktayızzz??????????
😆 ben yaşıyorum arkadaşlar diyeti bozdum sizede kötü örnek olmayayım dedim.sizde baya olayı geliştirmişsiniz yokluğumda,yeni topic ler falan açılmış.
😆 ben yaşıyorum arkadaşlar diyeti bozdum sizede kötü örnek olmayayım dedim.sizde baya olayı geliştirmişsiniz yokluğumda,yeni topic ler falan açılmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?