- 18 Kasım 2009
- 1.265
- 338
- 373
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
yok tatlım o bahsediyodu ama hiç sormadım ben ya :) ne zamanmış ben de merak ettim vallahi :)) işte dayanma gücüm gün geçtikçe azalıyormuş gibi hissediyorum yolun, diyetimin başındayım ama 3-4 ay gözden çıkarmam lazım :) ilahi eylem aman sana bi şey olmasın öyle sürünme falan :) ben de ev hanımı olsam çok güzel kilo veririm ama iş bütün zamanımı alıyor ve hep oturuyorum yarım yamalak çalışıyorum :)
Ev hanimi oluncada canim misafirler gezmeler gunler bol kalorili tabaklar yesen olmuyo yemesen olmuyor dariliyorlar o sıkıntı var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ok canım 9unda bildir bildiremesende sıkma kendini önemli değil
şok diyet yapma bence vücudunla oynama ayarlar şaşarrrr
ama şokdan biraz fazla olsun ona göre ayarla yani canımcım gene verirsin baya hiç merak etme
yasamların sünneti ne zamandı bilgin varmı??
2mayis cuma canim sünnet yani kilo bildirim gunu ama bigun once bi gun sonra bildiririm kilomu misafirler carsambadan gelecekler yani ben bu hafta kilo vermektense kilo korumaya calisacam
hee ok canım tamam Allah kolaylıklar versinnnnnnnn
yok canım evet bende sana katılıyorum çalışınca pek görüşülmüyor
o yüzden şanlıyız bak 2,5 ay oldu ağzıma doğru dürüst pasta börek girmedi
Toplanin gelin kizlar size istediginiz el acmasi boregi koftesi pastasi tatlisi guzelce karninizi bi doyuruyum ozelliklede pamukcum sen cok ac kaliyosun topik günü yapalim:*
eski beden ölçülerim
göğüs:93
bel:78
Göbek:100
Kalça:101
Bacak:57
kilo 65
şimdiki
göğüs:87
bel:73
Göbek:93
Kalça:94
Bacak:53
kilo 61
arkadaşlar gördünüzmü 4 kiloda ne kadar fark etmiş
bu arada boyum 1.58
Selam kızlar netim yoktu giremedim maşallah güzel kilo vermişiniz arkadaşlar. Eyleeeem kız sen kilo mu almışın? Regl oldun mu ondandır bende öyleyim o yüzden haftaya tartılcam demiştim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Süpersin canım dahada incelicez inş. Bende Pazartesi ölçülerimi alıcam sıkı bi şekilde başlıycam misafirlerim gidiyo. Çeki düzen vermem lazım saldım ice
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canım o yüzden kilonu aynen yazdım bildirim yapmayanları silecem diyom ya o yüzden bildirim yapmış ol yani
kilo aldığımı sanmamda bir şişkinlik var diye düşünüyorum regl dönemimde değil be canım 2 mayıs gibiolurum ancak neden böyle oldu anlamadım bir duraksamaya girdim atlatacaz inşallah hep birlikte
o misafirlerde gidiyorrr artık tam gaz girersin tutamaz kimse seniiiiiiiiiiiii
Ev hanimi oluncada canim misafirler gezmeler gunler bol kalorili tabaklar yesen olmuyo yemesen olmuyor dariliyorlar o sıkıntı var
neeeeeeeee 500 müüüüüüüüüü
ölürüm kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kilo veremiyorum dedin ya yeme düzenini değiştirirsen bir süre yeniden hızlanırsın dedim.bende çakıldım kaldım bu kiloya ne yapayım diye düşünüyorum.
sabah yarım kibrit kutusu çerkez peyniri,bir yumurta yağda pişmiş bol bolda çay içtim başka hiç bişey yemedim hala
yaa işte yemedüzennini değiştirmek lazım ama 500 kal çok az be gülüm şok diyete giriyor
öyle ama ne yapalım?
bunun 500 kalori olduğundan emin misin yağda kızartınca başlı başına 500 kalori olur oal hadi bakalım bunu deneyecem pazartesi birlikte yapalım mı
500 Kalorilik Diyet Programı
Sabah kahvaltısı : Bir Tane Elma ve 200 gram yoğurt
Öğle yemeği : Izgarada tavuk göğsü ve mevsim yeşilliklerinden salata
Akşam yemeği : zeytin yağında kızartılmış kabakları peynir ve domates ile bir porsiyon olacak şekilde yiyin.
3 Gün boyunca bu diyet programına harfiyen uymanız ve ekstra birşey yememeniz durumunda 3. günün sonunda tartıldığınızda 3 kilo zayıfladığınızı göreceksiniz. Ancak Bu diyet 3 günlük diyet olduğundan daha fazla uygulanması vücudunuza zarar verebilir. Amacınız daha çok zayıflamak uzun diyet programı deneyebilirsiniz.
birde neden kabağı kızarttırıyor hiç anlamadım
öyle ama ne yapalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?