- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #3.061
Anaaammm hamile felan olamammmm ama benim bugun heryerim agriyor halsizm inşallah olurum dunki yorgunluktanda olabilir gerci ben istemiyorum yaaa sen istermisin
Günaydın kızlarrrr,
nasılsınız bugün bakalım ??
benim moralim bozuk dün akşamdan beri bir sinirliyim, oğlum hala huysuzz sinirlerimi bozuyor nazı bir tek bana,
akşam ne güzel spor yapacaktım sadece yoğurt yiyecektim hiç birini yapamadım sayesinde, buğday salatası yedim biraz bir küçük poğaça ve 3/4 yaprak dolma yedim 1 de çay içtim ama tabi tam yiyemedim yedirmedi aç kalktım ama sonra sinirden yatmadan önce tavuk göğüsü yedim büyük bir parça miğdem ne güzel boştu dolu dolu yattım öyle(
benim regl zamanım değil ama çok sinirliyim bu aralar, çok sıkıldım....
sabahta: 1 simit + karper yedim
Günaydın kızlarrrr,
nasılsınız bugün bakalım ??
benim moralim bozuk dün akşamdan beri bir sinirliyim, oğlum hala huysuzz sinirlerimi bozuyor nazı bir tek bana,
akşam ne güzel spor yapacaktım sadece yoğurt yiyecektim hiç birini yapamadım sayesinde, buğday salatası yedim biraz bir küçük poğaça ve 3/4 yaprak dolma yedim 1 de çay içtim ama tabi tam yiyemedim yedirmedi aç kalktım ama sonra sinirden yatmadan önce tavuk göğüsü yedim büyük bir parça miğdem ne güzel boştu dolu dolu yattım öyle(
benim regl zamanım değil ama çok sinirliyim bu aralar, çok sıkıldım....
sabahta: 1 simit + karper yedim
Arada çocukların huysuzlklari tutuyor iste hic cekilmez oluyorlar cok bişey yememissin bugün telafi edersin canini sıkma
ayyy sorma yaaa kızım çok agresifleşti eskiden böyle değildi şimdi herşeye dır dır mır mır gebertiyor beni yaa
her çocuğun böyle dönemi oluyor heralde inşallah bir atlatırsak rahatlıcam
Benimde büyük cok akıllı ama kucugun cenesi beterrr dogdugundan beri öyle bide gorumcemle evimiz cok yakin onun bi kizi var allahim dusmanima vermesin tabiki yetistirmeylede alakali onunla gorusuncede kucuk oglum huy kapiyor ondan ahlagi bozukuyor iyice 2gun usstuste gorussun hemen belli oluyor iyice agrasif oluyor bende gorusturmemeye calisiyorum ama olmuyor cok yakin evleri
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çocukları sormayın küçüğü bugünlerde delirtiyo beni zır zır zır ağzı kapanmıyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tünaydın kızlarr :)
kahvaltımı geç yaptım
2 dilim çavdar ekmeği 2 ince dilim macar salam yarım dilim beyaz peynir 4 yeşil zeytin 5 dilim domates 5 dilim salatalık biraz margarin 1 bardak şekersiz çay
Sanada canım. Çok güzel bi kahvaltı olmuş.
sağol canımm acaip şiştim bu ara ama sanki kilo almışım gibihastalığımdan dolayı biliyoruım ama yine de moral bozucu oluyo
Geçer o inş maden suyu içiyormusun
bi olsam bitsem geçecekde.. Ben sadesini içemiyorum canım ya meyveli içebiliyorum sadece
Meyveli içme katkı maddeli oluyormuş. Tarçın çayı iç oda hem rahatlatır hem olursun hemen
Kızlar bu diyetlerden gına geldi ya habire nette kilo vermeyle alakalı yazılar okuyup kafayı yiyorum. Bu psikolajimi düzeltmem lazım sanki durumum çok vahim gibi habire aklımda kilo vermekregli olmama 1 hafta var ondan mı bu gerginlik ayyyyy
sen biraz fazla takıyorsun kafaya canım evet sanki durumun çok vahim aklından çıkar biraz o zaman daha rahat verirsin bence
bu regl olayı zaten sıkıntılı bir dönem o yüzdenn sakinnn coool canım :))
Ohhhh kacamak yaptim
1 KARE CIKOLATA
Cok mutluyyummm
your_app_name uygulaması
bende kaçamak yapmak istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?