- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #2.701
Bende ilk hamileliğimde 50 kiloyla kaldım 17 kilo aldım doğumdan sonra 58 oldum sonra hiç dikkat etmedim 2. Hamileliğimde 60 kiloyla hamile kaldım 6 kilo aldım doğumdan sonra 57 ye düştüm sonra gene 6 ları gördüm ama artık çıtır olmalıyım çünkü bidaha hamile kalmayı 3 yıl sonra düşünüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bizim orda da yağmış sen nerde oturuyorsun
Şeymacım sen zaten çıtırsın :) maşallah 3üncüye de düşünüyosun :)))
aa tekrar düşünüyormusun ne güzel
bende düşünüyorumda 4-5 sene geçsin
sağlıklı olarak vermişsin aslında, çok güzel, bende işte biraz senin gibi yapmaya çalışıyorum da arada kaçırıyorum yok misafir yok gezmeler 3 hafta olacak işte en son 1,5 kg vermiştim pazartesi göreceğiz sonucu, inşallah 2 olmuştur
7 otlu çay dediğin nedir ? tuvalete mi çıkartıyor? nerden alıyorsun ?
yeşil kahve neye yarıyor ? zayıflamaya mı ?
Düşünüyorum tabisi 2 tane daha 4 olsun tabi Allah sağlık sıhat verirse nasip ederse
amin inşallah canım bizde eşimle 4 tane istiyoruz ama kısmet tabi...
7 otlu çay göbek eritmeye çalışıyormış doğadan kullanıyorum Ben ama bir not 9lu çayı daha çok etkiliymiş.. marketlerde var ben 9luyu bulamadım 7liyi içiyorum..
yeşil kahvede yağ yaktırıyormuş...
faydası oldumu bilemiyorum ama göbeğim yarıya indi vücudum sıkılaştı ama bu ara hareketlerimi yapamıyorum yoğunluktan biraz kilo aldım sandım ama almamışım çok şükür ki :) özel dönemime az kaldı bu ara çok fazla şişim zaten
7 otlu çay göbek eritmeye çalışıyormış doğadan kullanıyorum Ben ama bir not 9lu çayı daha çok etkiliymiş.. marketlerde var ben 9luyu bulamadım 7liyi içiyorum..
yeşil kahvede yağ yaktırıyormuş...
faydası oldumu bilemiyorum ama göbeğim yarıya indi vücudum sıkılaştı ama bu ara hareketlerimi yapamıyorum yoğunluktan biraz kilo aldım sandım ama almamışım çok şükür ki :) özel dönemime az kaldı bu ara çok fazla şişim zaten
bende deneyim bakım aslında geçenlerde almıştım bu tür çay onu içeyim barii :)))
İstanbul göktürk te oturuyorum
Bende 7 otlu içiyom
Bide varya insanlar cok gicik hemen bi kulp takmaya calisiyorlar dedikodu malzemesi ciksinda kendilerine kotu biseymi var mutsuz musun kocanla geciminmi yok hastamisin
Kendileri kendilerini salmis yiyip yiyip oturmayi kocalarindan siskosun diye laf duymaya alismislar benim kilo vermemde bahane ariyolar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
faydasını gördün mü peki ?
Teşekkürle şeyma eylülün 4ünde Ilk düğünüm olacak inşallah darısı tüm gün sayanlarin başınaKız sen nişanlıymışın :) aramızda taze gelin var maşallah Allah tamamına erdirsin canım
iPhone 'den Kadınlar Kulubu aracılığı ile gönderildi
Teşekkürle şeyma eylülün 4ünde Ilk düğünüm olacak inşallah darısı tüm gün sayanlarin başına
Kizlar caninizin cekdirdigim icin ozur dilerim ama inanin o kadar aciydiki yiyemedik yani cok guzel olmamis pastalardanda cok az yedim caktirmadan mutfaga goturdum yoksa kusuyor arkadaslar zaten zayifladin bi gunde ye diyolar ama inanin bana artik yemek deyil yememek mutlu ediyor kafayi yedim diyetle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkürle şeyma eylülün 4ünde Ilk düğünüm olacak inşallah darısı tüm gün sayanlarin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?