Esnek Diyet Arkadaşlığı

Şeymacım sen zaten çıtırsın :) maşallah 3üncüye de düşünüyosun :)))

7 otlu çay göbek eritmeye çalışıyormış doğadan kullanıyorum Ben ama bir not 9lu çayı daha çok etkiliymiş.. marketlerde var ben 9luyu bulamadım 7liyi içiyorum..
yeşil kahvede yağ yaktırıyormuş...
faydası oldumu bilemiyorum ama göbeğim yarıya indi vücudum sıkılaştı ama bu ara hareketlerimi yapamıyorum yoğunluktan biraz kilo aldım sandım ama almamışım çok şükür ki :) özel dönemime az kaldı bu ara çok fazla şişim zaten

Kız sen nişanlıymışın :) aramızda taze gelin var maşallah Allah tamamına erdirsin canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende deneyim bakım aslında geçenlerde almıştım bu tür çay onu içeyim barii :)))

Kizlar caninizin cekdirdigim icin ozur dilerim ama inanin o kadar aciydiki yiyemedik yani cok guzel olmamis pastalardanda cok az yedim caktirmadan mutfaga goturdum yoksa kusuyor arkadaslar zaten zayifladin bi gunde ye diyolar ama inanin bana artik yemek deyil yememek mutlu ediyor kafayi yedim diyetle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bide varya insanlar cok gicik hemen bi kulp takmaya calisiyorlar dedikodu malzemesi ciksinda kendilerine kotu biseymi var mutsuz musun kocanla geciminmi yok hastamisin

Kendileri kendilerini salmis yiyip yiyip oturmayi kocalarindan siskosun diye laf duymaya alismislar benim kilo vermemde bahane ariyolar

Takma onları yediremiyolar bide kilo verdiğini bildikleri halde aa hiç anlamadım hatta göbeğin çıkmış gibi laf ederler

Teşekkürle şeyma eylülün 4ünde Ilk düğünüm olacak inşallah darısı tüm gün sayanlarin başına

Âmin canım Allah ayırmasın mutluluk huzur sağlık versin bu arada kolay gelsin hazırlıklarda hızla sürüyodur

Kız yaşam bu sıcak su mucize resmen yemekten midem bulanıyo öğlen yediğimle duruyorum hiç acıkmadım 4 saat oldu

Teşekkürle şeyma eylülün 4ünde Ilk düğünüm olacak inşallah darısı tüm gün sayanlarin başına

Ayy canim hayırlı olsun simdiden inşallah cok mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…