Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kız yaşam bu sıcak su mucize resmen yemekten midem bulanıyo öğlen yediğimle duruyorum hiç acıkmadım 4 saat oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ya cok etkili ben simdi 2kilo verdim tarti gunune kadar 2.5 zorluyacagim

64.9u gordum bugun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

64.9u gordum bugun

Gıcık seniiiiiii ay ben ne görücemmmmm bakalım pirinç lapası yapayım diyorum haftasonu 2 gün

64.9u gordum bugun

Ama cidden çok sıkısın ben okadar sıkanıyorum demin gofret yedim mesela bu gibi kaçamaklarım oluyo gıcık oluyorum sonradan

Ama cidden çok sıkısın ben okadar sıkanıyorum demin gofret yedim mesela bu gibi kaçamaklarım oluyo gıcık oluyorum sonradan

Ben kendime cok sasiriyorum ilk defa Hicccc boznadan bu kadar uzun sure diyet yaptim tabiki sizin de cok etkiniz oldu eskiden yemek yemek mutlu ediyordu beni ama artik yememek mutlu ediyor

Bende ivir zivira hic dayanamam su an cok acim evde cocuklar oldugu icin tabi cekmece dolu çikolata kreker buskivi ama yemeden duruyorum hayret kendime

Bide benim bi taktigim var gun icinde 2-3kez tartiliyorum matematik hesaplar gibi bakıyorum gramlar eksideyken yemeyim sabaha 200-300gram vermis olurum diyorum cay iciyorum su iciyorum gecistiriyorum

Ya ben öyle tartılsam çok moralim bozuluyor haftada bi tartılmak iyi geliyo bana. Bizimde aynen abur cubur dolu dayanamayıp kaçırıyorum arada

Aksam yemegi yedin mi

Bu arada ben hedefimi dusurdim ramazana kadar 60 ramazanda da 2kilo daha 58olucam

Bu arada ben hedefimi dusurdim ramazana kadar 60 ramazanda da 2kilo daha 58olucam

Ne güzel az kalmış canım sen 58 bile olursun maşallah nazar değmesin :)

Pirinç lapasını yapayım mı sence iki gün müş

Iyi aksamlar kizlar

Aksam yemegim: makarna +4 kucuk kofte + yarim kase cacik simdide cay icicem 10bitkili liptonun o varmis evde gecenlerde evde

Ama cabuk yedim migdeme oturdu :S

Iyi aksamlar kizlar

Aksam yemegim: makarna +4 kucuk kofte + yarim kase cacik simdide cay icicem 10bitkili liptonun o varmis evde gecenlerde evde

Ama cabuk yedim migdeme oturdu :S

Az yemişin ne güzel yavaş ye lokmaları iyi çiğne. Afiyet olsun

Pirinç lapasını yapayım mı sence iki gün müş

Yapma canim yaaa ben en son patates diyeti yaptiktan sonra 3gun hasta yattim bagirsaklarim bozuldu kiramplar tibe ettim detokslara ekmegi ivir ziviri tamamen kes pilavda yeme 2gunumuz var hic vermemis bile olsan 300-500grm verirsin canim sporda yapiyosun

Ben sicak suyu bardağin yarisi sicak yarisi soguk su koyuyorum sen nasıl yapiyosun

Doğru diyon canım napim kısmet artık bu hafta 1000 kcal geçmedim spor yaptım 2 gün daha sıkı yapayım bakalım

Bende aynen öyle yapıyom suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…