Esnek Diyet Arkadaşlığı

belli bir saatten sonra yenen meyve salata bile yağa dönüşüyormuşşşşşş

- Akşam, hazmı zor olduğu ve sabaha kadar sindirim sistemimizi meşgul edeceği için, meyve, salata ve kuruyemişlerden uzak duralım, bu tür yiyecekleri yemeyelim. Hazmı kolay pişmiş bir sebze yemeği, çorbayı veya pişmiş bir yemeği tercih edelim.

http://kariyer.milliyet.com.tr/masa...eri/1883540/default.htm?ref=milliyet_anasayfa

Kayıplar nerdesiniz la
Öğlen yemeğim = 6 kanat 100 gr :228 kcal
3-4 kaşık nesfit sütsüz: 110 kcal

Bişey yemem daha belki meyve yerim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kayıplar nerdesiniz la
Öğlen yemeğim = 6 kanat 100 gr :228 kcal
3-4 kaşık nesfit sütsüz: 110 kcal

Bişey yemem daha belki meyve yerim

ben burdayım la :))
öğlen: 1 parça kete + 1 dilim peynir + 3/4 dilim domates + 3 dilim salatalık - yarım haşlanmış yumurta + 1 parça karpuz

akşamada köfte ile makarna varmış + cacık ne yapsam ki ?

ben burdayım la :))
öğlen: 1 parça kete + 1 dilim peynir + 3/4 dilim domates + 3 dilim salatalık - yarım haşlanmış yumurta + 1 parça karpuz

akşamada köfte ile makarna varmış + cacık ne yapsam ki ?

Güzel işte akşam ki makarna 4 kaşık ye cacık bol bol iç köftenin yanında

inşallah sağolun kızlar hastayken yada çok yorgunken dikkat edemiyorum ama bir düzene bindirebilsem yine vermeye başlayabiirim suyumu içemiyorum bu ara günde en az 3 litre su tüketiyordum ama içemiyorum son zamanlarda midemden dolayı

Miden mi rahatsız?

çok hızlı vermişsin, şimdiden sonra daha yavaş verirsin merak etme,
nasıl verdin peki ?

Bence çok ta hızlı değil haftada bir kilo uygun Bence..
beyaz ekmek kestim kepek,çavdar tam buğday ekmekleri tüketiyorum karışık olarak.. yağı azallttım yemeklerde bol su tükettim ve yemekelrimi yavaş yavaş yedim hep.. bunlara ek bi dönem yeşil kahve içtim 7 otlu çay içitim şuan düzenli olamasa da içiyorum ara ara....

artı egzersiz olarak biraz pilates biraz ender saraçın 3 haftada 3beden incelten hareretini düzenli yaptım 3 beden incelmedim ama
artı her gün düzenli ama yavaş yürüyüşler yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…