- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #2.521
Şimdi eve girdiniz mi? Olmadı dimi deprem duymadım ben çünkü ? Neyse sporla 250 kcal yakmışın canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bravo sana çok güzel845 kcal ile kapadım günü çok şükür :)
bende oruç tutmak istiyorum ama adana da yaşıyorum burası şimdiden çok sıcak dışarı çıkma işi olmasa rahat tutarım aslında kandil günü tutmuştum çok zorlanmadım hafta sonuda eşim razı gelmiyor şimdiden allah kabul etsin sizinkini kızlar
aman beee bütün diyetim berbat olduuu
deprem uyarısı yapmışlar belediyeden evleri boşaltın diye
hepimiz evleri terk ettik
bu sefer dışarda yemek zorunda kaldık eşimde ısmarlayınca
yemicem diyemedim biliyom çok kızacak
mecbur yedim balık ekmekk bir bardağı bulmamıştır kolada içtim
yuh yaaa o kdar dikkatim boşa gittiiiii leslie de yaptım 3 mil 1.5 2 saatte yürüdük
ama işte yarısı bari yeseydim çok güzel olcaktı eşim kabul etmedi yiceksin dedi
offf yaaaaa
Tahlil sonuçlarını aldım çok şükür önemli bişey yok 3 aylık ilaç verdi bide bana dedi ki bol bol dinlen
Çok güldüm içimden
Akşam sahur yemeğiyle 1.300 kcal benimkide. Sahuru 00:30 da yedim gece yiyemiyorum çünkü.
Şimdide dışardayım kafam yerindeyken sonuçları alayım çocukları çıkartayım yürüyeyim 1 taşla 3 kuş vurayım dedim
olmadı çok şükür hiç birşey
önceden bilmeleri imkansızmış zati yaa
aman herneyse atlattık çok şükür
bravo sana çok güzel
benim dün 1390 kalori oldu yaa
bir o kadarda yürüdüm ama işte
insanın morali bozuluyor
yaa canım insanın kendini eşini zorlamasına rahatsız etmesine gerek yok Ramazan orucu değilki bu
bak çok şükür bende yıllardır tutamıyordum ramazanı bile 2 kez hamilelik geçirdim birde emzirme 3 sefer tutamadım
ama şimdi hepsini ödemeye çalışıyorum birazda ondan düşüyorum üstüne Allahımın izniyle..
hiç zorlama kendini olduğu kadar naapalım
Tahlil sonuçlarını aldım çok şükür önemli bişey yok 3 aylık ilaç verdi bide bana dedi ki bol bol dinlen
Çok güldüm içimden
Akşam sahur yemeğiyle 1.300 kcal benimkide. Sahuru 00:30 da yedim gece yiyemiyorum çünkü.
Şimdide dışardayım kafam yerindeyken sonuçları alayım çocukları çıkartayım yürüyeyim 1 taşla 3 kuş vurayım dedim
Çok güldüm içimden
Günaydınnn, nerde oturuyosun sen, bizede uyarı geldi deprem içinde çok korktuk...
Geçmiş olsun ne ilaci verdi 3aylik önemli değildir İNŞALLAH
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın,
iyi hadi gözün aydın,, oooh iyi yapmışsın sabah çıkman daha iyi öğlen çok sıcak oluyor çıkılmaz ,
Allah kabul etsin..
oo senin gene iyiymiş benim sahurla 1600 ü buldu
cnaım biz tekirdağ merkezdeyiz siz??
Âmin inş
Aynen akşama kadar pertim çıkar öğlende sıcak olur dediğin gibi.
Sen naptın oruçlumusun?
yok yaa nerde aslında benim çok borcummm var da cesaret edip tutmuyorum işte, birde iş yerinde kiler pek oralı değiller ramazanda bile oruç tutmazlar gerçi beni ilgilendirmiyor da, tutarsam hafta sonu tutuyorum
Bizde İstanbul kartal, bir tanıdık var da kandilli rasthanesinde çalışan o bizi uyardı hareket var diye ne yapacağımızı bilemedik valla eşim uyumadı o kdr korktuk(( bende ara ara uyandım oğlumu da yanıma aldım Allah korusun..
Ya cidden mi ?dün gecede okadar tedirgin oldum ki içim sıkıldı 2.5 ta uyudum. Keşke önceden bilip haber verebilseler tedbir alırdık. Ama nerde öyle bişey olması imkansızmış
Sağol canım yok çok önemli değilmiş hap verdi ferrum fort diye.
Bizde İstanbul kartal, bir tanıdık var da kandilli rasthanesinde çalışan o bizi uyardı hareket var diye ne yapacağımızı bilemedik valla eşim uyumadı o kdr korktuk(( bende ara ara uyandım oğlumu da yanıma aldım Allah korusun..
Kızlarr,
bu arada dün akşam misafirim vardı baya bi yedim yani 1 poğaça, makarna salatası + 1 dilim börek +1 dilim pasta + dondurma
nasıl olacak böyle bilmem... offf
Kız uçmuşun sen. Azcık kıs bugün yoğurt ve ayran tüket çorba tüket soda iç tok tutuyo bunlar
zaten sabah ilk soda içtim, akşam da yememem lazım
Bak canım saat 5 e kadar istediğini ye abur cubur hariç tatlı hariç şimdiden kısma sonra gene akşam kaçırcaksın doymamış olucaksın çünkü.
Börek te ye makarnada ye ama az ye
Böreğin yarısını ye makarnayı yarım porsiyon ye bunların yanında ayran yoğurt ye
Her yemekten önce 2 bardak su iç
Ama asla acıkmadan yeme acıkınca erteleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?