Esnek Diyet Arkadaşlığı

Şimdi eve girdiniz mi? Olmadı dimi deprem duymadım ben çünkü ? Neyse sporla 250 kcal yakmışın canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

olmadı çok şükür hiç birşey
önceden bilmeleri imkansızmış zati yaa
aman herneyse atlattık çok şükür

845 kcal ile kapadım günü çok şükür :)

bravo sana çok güzel
benim dün 1390 kalori oldu yaa
bir o kadarda yürüdüm ama işte
insanın morali bozuluyor

yaa canım insanın kendini eşini zorlamasına rahatsız etmesine gerek yok Ramazan orucu değilki bu
bak çok şükür bende yıllardır tutamıyordum ramazanı bile 2 kez hamilelik geçirdim birde emzirme 3 sefer tutamadım
ama şimdi hepsini ödemeye çalışıyorum birazda ondan düşüyorum üstüne Allahımın izniyle..
hiç zorlama kendini olduğu kadar naapalım

Tahlil sonuçlarını aldım çok şükür önemli bişey yok 3 aylık ilaç verdi bide bana dedi ki bol bol dinlen
Çok güldüm içimden

Akşam sahur yemeğiyle 1.300 kcal benimkide. Sahuru 00:30 da yedim gece yiyemiyorum çünkü.
Şimdide dışardayım kafam yerindeyken sonuçları alayım çocukları çıkartayım yürüyeyim 1 taşla 3 kuş vurayım dedim

Günaydınnn, nerde oturuyosun sen, bizede uyarı geldi deprem içinde çok korktuk...

Günaydın,

iyi hadi gözün aydın,, oooh iyi yapmışsın sabah çıkman daha iyi öğlen çok sıcak oluyor çıkılmaz ,
Allah kabul etsin..

Benim de borcum cok onun için yutayim diyorum ama kısmet artik sicaklar gecince

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun ne ilaci verdi 3aylik önemli değildir İNŞALLAH

oo senin gene iyiymiş benim sahurla 1600 ü buldu

Günaydınnn, nerde oturuyosun sen, bizede uyarı geldi deprem içinde çok korktuk...

cnaım biz tekirdağ merkezdeyiz siz??

Geçmiş olsun ne ilaci verdi 3aylik önemli değildir İNŞALLAH

Sağol canım yok çok önemli değilmiş hap verdi ferrum fort diye.

Günaydın,

iyi hadi gözün aydın,, oooh iyi yapmışsın sabah çıkman daha iyi öğlen çok sıcak oluyor çıkılmaz ,
Allah kabul etsin..

Âmin inş

Aynen akşama kadar pertim çıkar öğlende sıcak olur dediğin gibi.
Sen naptın oruçlumusun?

oo senin gene iyiymiş benim sahurla 1600 ü buldu

cnaım biz tekirdağ merkezdeyiz siz??

Bizde İstanbul kartal, bir tanıdık var da kandilli rasthanesinde çalışan o bizi uyardı hareket var diye ne yapacağımızı bilemedik valla eşim uyumadı o kdr korktuk (( bende ara ara uyandım oğlumu da yanıma aldım Allah korusun..

Âmin inş

Aynen akşama kadar pertim çıkar öğlende sıcak olur dediğin gibi.
Sen naptın oruçlumusun?

yok yaa nerde aslında benim çok borcummm var da cesaret edip tutmuyorum işte, birde iş yerinde kiler pek oralı değiller ramazanda bile oruç tutmazlar gerçi beni ilgilendirmiyor da, tutarsam hafta sonu tutuyorum

yok yaa nerde aslında benim çok borcummm var da cesaret edip tutmuyorum işte, birde iş yerinde kiler pek oralı değiller ramazanda bile oruç tutmazlar gerçi beni ilgilendirmiyor da, tutarsam hafta sonu tutuyorum

Olsun sağlık olsun canım

Ya cidden mi ? dün gecede okadar tedirgin oldum ki içim sıkıldı 2.5 ta uyudum. Keşke önceden bilip haber verebilseler tedbir alırdık. Ama nerde öyle bişey olması imkansızmış

evet önceden bilemezlermiş Allaha emanetiz ne yapalım yapacak bir şey yok, aynen bende çok kötü oldum

Sağol canım yok çok önemli değilmiş hap verdi ferrum fort diye.

çok gemiş olsun canımcım

evet yaa bizede uyarı geldi komşulardan hep birlikte
annemi çocukları aldımeşimide aradım hemen aşşa in evden çık diye
oda yok beee nerden bilecekler önceden dedi ya sen çabuk in aşşa dedim
bilmişler işte teknoloji ilerliyor biz önlemimimzi alalım dedim iyi tamam dedi
oda evi terk etti sahile geçtik artık saatlerce kaldık sahilde gece girdik eve

Kızlarr,

bu arada dün akşam misafirim vardı baya bi yedim yani 1 poğaça, makarna salatası + 1 dilim börek +1 dilim pasta + dondurma

nasıl olacak böyle bilmem... offf

Kızlarr,

bu arada dün akşam misafirim vardı baya bi yedim yani 1 poğaça, makarna salatası + 1 dilim börek +1 dilim pasta + dondurma

nasıl olacak böyle bilmem... offf

Kız uçmuşun sen. Azcık kıs bugün yoğurt ve ayran tüket çorba tüket soda iç tok tutuyo bunlar

zaten sabah ilk soda içtim, akşam da yememem lazım

Bak canım saat 5 e kadar istediğini ye abur cubur hariç tatlı hariç şimdiden kısma sonra gene akşam kaçırcaksın doymamış olucaksın çünkü.
Börek te ye makarnada ye ama az ye
Böreğin yarısını ye makarnayı yarım porsiyon ye bunların yanında ayran yoğurt ye
Her yemekten önce 2 bardak su iç
Ama asla acıkmadan yeme acıkınca erteleme

evet uygulayacağım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…