- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
Kilarrrrr
Sizi gidi siziiiii supersiniz
Persembe basladim 6gun oldu 70.6 ciktim 72 ile basladim kusurati var ama dememistim fena deyil her hafta boyle olsa daha ne istetim 1.400 gr
28 inde gidicekler canım. Allah kolaylık versin sanada. Bende takılıyom öyleee
Eşimin ailesi canım başka şehirde yaşıyorlar senede 1 defa yaşlı annesi var çağırıyoruz bizle vakit geçiriyo. Ünv okuyan görümcem var cuma günü o gelicek. Evli görümcemde geldi o bugün döndü. Yani bizimkiler o yüzdende uzun kalırlar :)
bu arada canım sende ikincisin maşallah ama seni taçlandırmaıyoruz
töleranslar sadece 1. lere ama ikinci olduğunuda bil yaniiiiiiii
28 inde gidicekler canım. Allah kolaylık versin sanada. Bende takılıyom öyleee
Tesekkur ederim canim zaten benim bu hafta cok iddam yok cunku biraz zor kilo veririm ilk hafta oldugu icin bu kadar verebildim artik bundan sonra oldugu kadar; )
Kolay gelsin valla sanada misafirle zor hele bide kaynanayla gitsinler senide taclandiririz kilo vermekten deykl belki ama kaynanayi misafir etmekten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hee ok tamam o zaman oldu yapılcek bişey yok Allah kolaylıklar versin
Tesekkur ederim canim zaten benim bu hafta cok iddam yok cunku biraz zor kilo veririm ilk hafta oldugu icin bu kadar verebildim artik bundan sonra oldugu kadar; )
Kolay gelsin valla sanada misafirle zor hele bide kaynanayla gitsinler senide taclandiririz kilo vermekten deykl belki ama kaynanayi misafir etmekten
he he he kız çok güldürdürn beni haaa
ama belkim kaynanası çok iyiidir kızz yazıkkk yaşlıymışda...
Çok iyiler hepsi cidden kendi ailemden farkları yok yani
Sizlere Teşekkürler ederim kizlar iyi kaynana yokdur fikrimi degistirdiniz diyemiyecegim arada gorustugunuz icindir biz ayni apartmanda oturuyoruz kaynanam 1.katta eltim 2.katta ben 3.katta gorumcemde yan apartmanda oturuyor bana pek zararlari yok ama insanliklarida yok esim aksam mac yaparken sakatlanmis kasi yirtilmis sabah gec gitti arkadasi geldi doktora goturdu kendi ogullarina bile olum hayirdir ne oldu bu saatte gidiyosun biseymi var demedilet 1.katta oturuyolar herseyden haberleri olur bu gormuyorlar mesela
Ben dün katılmıştım ve bi süredir dikkat ediyorum. 16 Nisan olan bugün 55,6 geldim aç karna :) herkese kolay gelsiin*
kolay gelsin cümlemize:) doğum sonrası 78 den 72 ye düştüm 1 ay da şimdi veremiyorum.kpss ye çalışıyorum çocuklar ev derken açlık tavan yapıyo.. artık börekler kekler gözümün önünde uçuşuyor. anlamdım bu kadar iştahımı ne açıyor.
Sizlere Teşekkürler ederim kizlar iyi kaynana yokdur fikrimi degistirdiniz diyemiyecegim arada gorustugunuz icindir biz ayni apartmanda oturuyoruz kaynanam 1.katta eltim 2.katta ben 3.katta gorumcemde yan apartmanda oturuyor bana pek zararlari yok ama insanliklarida yok esim aksam mac yaparken sakatlanmis kasi yirtilmis sabah gec gitti arkadasi geldi doktora goturdu kendi ogullarina bile olum hayirdir ne oldu bu saatte gidiyosun biseymi var demedilet 1.katta oturuyolar herseyden haberleri olur bu gormuyorlar mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?