- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #20.561
oy maşallahhhhhh tebriklerrrrrrEki Görüntüle 2985154
Geçen pazartesi 65.4 cuma 63.8 bugün 62.7 geldim toplam 2.7 kg vermiş oldum 1 haftada
darısı öbür hafta başımıza inşşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy maşallahhhhhh tebriklerrrrrrEki Görüntüle 2985154
Geçen pazartesi 65.4 cuma 63.8 bugün 62.7 geldim toplam 2.7 kg vermiş oldum 1 haftada
canım çok geçmiş olsun benimkilerde hasta öksürük tıksırık...Kızlar benim çocuklar ateşli hasta bana 61 yazın yine sabah çıktım foto unuttum.
Selam canim anca yazabildim 77
Sana da geçmiş olsun canım. İnşallah hemen iyileşirlercanım çok geçmiş olsun benimkilerde hasta öksürük tıksırık...
olsun canım tebrik ederimmmSelam canim anca yazabildim 77
Ay donuts az kaldi ya 74 olacak miyim acabaEylemsevcan boy 1.58 kilo 59.6 hedef 56-aylık hedef 58
Redgirl boy 1.70 kilo 61 hedef 53 aylık hedef 60
Ugurbocuuu boy 1.58 kilo 62.7 hedef 57 aylık hedef 60
Deltavealfa boy 1.68 kilo 77 hedef 55 aylık hedef 74
güncell
Ay sonunaAy donuts az kaldi ya 74 olacak miyim acaba
olacaksın canım inan güven...Ay donuts az kaldi ya 74 olacak miyim acaba
Ben vermeye devam ediyorum güzel de verdim yine yaklaşıyorum hedefimecanlar pazartesi bildirimlerini bekliyorumm
RedGirl
ugurbocuuu
D Deltavealfa
çok sıkı başlıyoruz pazartesi
menü paylaşabilenler her öğün olmasa da
günlük paylaşılırsa sevinirimm
tebrik ederim canımmmBen vermeye devam ediyorum güzel de verdim yine yaklaşıyorum hedefime
Yok canim ama sanki aralıklı oruç gibi oluyor benimki bilerek yapmıyorum akşam 6 7 arası yemek yiyoruz sonra bisey yemiyorumtebrik ederim canımmm
darısı başımıza inşşş
aralıklı oruç mu yapıyordun??
sabah ilk öğününü kaçta yiyorsun ve iki mi 3 mü yiyorsun günde?Y
Yok canim ama sanki aralıklı oruç gibi oluyor benimki bilerek yapmıyorum akşam 6 7 arası yemek yiyoruz sonra bisey yemiyorum
10 da kahvaltı yapıyorumsabah ilk öğününü kaçta yiyorsun ve iki mi 3 mü yiyorsun günde?