- 23 Ağustos 2020
- 4.323
- 7.889
- 108
- 34
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #20.581
Yni bu hafta aynı gibiyim sanki akşamları biraz atıştırdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım teşekkürler yazdığın için10 da kahvaltı yapıyorum
Öğlen bazen bisey yemiyorum kahve içiyorum bazen bi tost çünkü emziriyor olunca sütüm etkilensin istemiyorum yine de çok acıkıyorum akşamları özellikle çok acıkıyorum ama sabrediyorum
AH O akşam atıştırmaları beni de mahvediyoYni bu hafta aynı gibiyim sanki akşamları biraz atıştırdım
Ben veriyorum sen alıyorsun yakında ortada buluşacağız benim kilom 61.3 bu sabah
Ya canım bizden hastalık gitmedi bir türlü, ben katilamayacagim uzun süre ama şuan baktım 60.5 bundna sonra iyice iyileşene kadar tartilmam. Bayaga yorgun ve bitkinken bir de diyetle güç düşurmeyim. Bağışıklığın düşmesin yani.
ah canımm çok geçmiş olsunnBen tartilamadim cok hastayim
canlar nooldu size nazara mı geldinizz??Ya canım bizden hastalık gitmedi bir türlü, ben katilamayacagim uzun süre ama şuan baktım 60.5 bundna sonra iyice iyileşene kadar tartilmam. Bayaga yorgun ve bitkinken bir de diyetle güç düşurmeyim. Bağışıklığın düşmesin yani.
hakikaten aramızda pek bişey kalmadı canımBen veriyorum sen alıyorsun yakında ortada buluşacağız benim kilom 61.3 bu sabah
Geçmiş olsunBen tartilamadim cok hastayim
Kanda enfeksiyon çıkmadı oglanda bende PCR testi vermeye gideceğim bugün dokdor domuz gribi olabilir demis ama bakalım.canlar nooldu size nazara mı geldinizz??
aman dikkat edin öncelikle iyileşin sonra yeniden başlarız inş
ah inş değildir canımmGeçmiş olsun
Kanda enfeksiyon çıkmadı oglanda bende PCR testi vermeye gideceğim bugün dokdor domuz gribi olabilir demis ama bakalım.
Kusma falanda var usuttum gibi geldi ama bakalım inşallah öyledir.
Olur canım sonuç cikinca yazarimah inş değildir canımm
çok çok geçmiş olsun baktır bakalım bize de yaz olur mu?
Aaa canımm yeni gördümmm çok geçmiş olsunn nerden kaptın acep? Aşın var mıydı?Pozitifim
Tabiiki bana boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yaxarsanız sizide tablomuza eklerimm hoşgeldinizMerhaba kızlar ben de size katılabilir miyim
Asimiz var büyük ihtimal eşimin iş yerinden geldi çünkü oda arkadaşları falan hepsi covidAaa canımm yeni gördümmm çok geçmiş olsunn nerden kaptın acep? Aşın var mıydı?
Ay çok sevindimTabiiki bana boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu yaxarsanız sizide tablomuza eklerimm hoşgeldiniz