- 18 Ekim 2020
- 5.076
- 13.119
- 198
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #20.521
Bende oruç tutuyorum. Hamileyken ki borçların vardı 7 gün onlara başladım. Bu hafta full tutarım. Haftasonu eşim evde olduğu için tutmam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kabul etsin canımmBende oruç tutuyorum. Hamileyken ki borçların vardı 7 gün onlara başladım. Bu hafta full tutarım. Haftasonu eşim evde olduğu için tutmam.
Canim ugurbocuu 65.4 onuda eklersinRedGirl canım çok teşekkürler
Allah razı olsun çok ikrama geçti bende şimdi tabloya aktarıyorum
Eylemsevcan boy 1.58 kilo 59.5 hedef 58
Redgirl boy 1.70 kilo 61 hedef 53
Ugurbocuuu boy 1.58 kilo 0 hedef 57
Deltavealfa boy 1.68 kilo 78.3 hedef 55
Bugün doktora gideceğim için tutamadimAllah kabul etsin canımm
en güzeli peşpeşe tutmak
yoksa bir bir tutayım denilince tutulmuyor
yok o gelicek yok bu gidicek yok o gün işim var diyoz kalıyo
ben hastalandım canım ondan vermeiyom daha kendimi 3-4 gün sonra atlayım tam başlıcam inşnasil gidiyor ben dun aksam meyve yedim aksam Yemegi sonarsi
Bir tane yediysen problem değil. Ben de dün tatlı yedim benimki senden daha beter. Ama bugün daha dikkat edecegim.nasil gidiyor ben dun aksam meyve yedim aksam Yemegi sonarsi
1 kilo hafif mi kız full diyette 1 kilo veriliyor.Eylemsevcan boy 1.58 kilo 59.5 hedef 56-aylık hedef 58
Redgirl boy 1.70 kilo 61 hedef 53 aylık hedef 60
Ugurbocuuu boy 1.58 kilo 65.4 hedef 57 aylık hedef 64
Deltavealfa boy 1.68 kilo 78.3 hedef 55 aylık hedef 77
canlar aylık hedefleri de yazdım
eğer değiştirmemi isterseniz bildirirsiniz değiştiririm
ben kafama göre yazdım
birazda hafif yazdım bebekleriniz falan var diye
1 er kilo versek yeter bu ay
y1 kilo hafif mi kız full diyette 1 kilo veriliyor.
Bu arada ben salı ssbahi evde 62.2 ciktim
Hiiiii onu veririz canimmm inşallahAyda 1 kilo haftada değil
y
NE kadan esnek olsada ayda 1 kilo bari verek onunda altına inmeyek didim bebeğimHiiiii onu veririz canimmm inşallah
Haftada 500 gram gitmesi lazım bence yaaa yoksa diyet yapıp kilo veremiyorum gibi hissediyorumNE kadan esnek olsada ayda 1 kilo bari verek onunda altına inmeyek didim bebeğim
Bencede en güzeli haydin hep beraber sıkalım dişimizi haftada 500e odaklanalım yoksa ayda 1 dersek hiç veremeyizHaftada 500 gram gitmesi lazım bence yaaa yoksa diyet yapıp kilo veremiyorum gibi hissediyorum
Kiloya göre değişiyor aslında hedef benim kilom çok o yüzden hedefim bu ay 3 kg vermekEylemsevcan boy 1.58 kilo 59.5 hedef 56-aylık hedef 58
Redgirl boy 1.70 kilo 61 hedef 53 aylık hedef 60
Ugurbocuuu boy 1.58 kilo 65.4 hedef 57 aylık hedef 64
Deltavealfa boy 1.68 kilo 78.3 hedef 55 aylık hedef 77
canlar aylık hedefleri de yazdım
eğer değiştirmemi isterseniz bildirirsiniz değiştiririm
ben kafama göre yazdım
birazda hafif yazdım bebekleriniz falan var diye
1 er kilo versek yeter bu ay
Aman 75 hahahaKi
Kiloya göre değişiyor aslında hedef benim kilom çok o yüzden hedefim bu ay 3 kg vermek
Hedefim 74
Ama kilom az olsa 1-2 derdim
O zaman 4 kg diyorum hedefim 74 umarimBencede en güzeli haydin hep beraber sıkalım dişimizi haftada 500e odaklanalım yoksa ayda 1 dersek hiç veremeyiz
Allah kabul etsin canım 3 aylar da ben de tutmak istiyorumBende oruç tutuyorum. Hamileyken ki borçların vardı 7 gün onlara başladım. Bu hafta full tutarım. Haftasonu eşim evde olduğu için tutmam.