- 18 Ekim 2020
- 5.102
- 13.162
- 198
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #20.501
Kahvaltı ve akşam ama dayanamayıp öğlen de yiyorum bazenNasıl diyetler yapıyorsunuz? Birbirimize örnek olsun.
Ben 16 8 diyetini uyguluyorum. İlk uyandigumda limonlu su içiyorum sonra abartmadan kahvaltı, +8 saat yemek yok sonra akşam yemeği yine abartmadan genelde 1 kase çorba 1 tabak yemek 1 kase yoğurt ya da yağsız tuzsuz salata yiyip günü bitiriyorum.
Tabii ki arada kaçırıp ya da unutup ağzıma bir şeyler attığım oluyor.İnsanlık hali
Dayanaadigin zamanlar sakız dene ben de yeni başladım etkisi var benceKahvaltı ve akşam ama dayanamayıp öğlen de yiyorum bazen
Amacın if yapmak ama o kadar dayanamıyorum o yüzden kilolar gitmiyor çok yavaşım
ugurbocuuu de yazsın kilosunu listemizi paylaşacağım
Canım kusura bakma attım ben de sabah tartıldım ama çocukların kahvaltı okul biri gel biri git derken ancak olduEylemsevcan boy 1.58 kilo 59.5 hedef 58
Redgirl boy 1.70 kilo 61 hedef 53
Ugurbocuuu boy 1.58 kilo 0 hedef 57
Deltavealfa boy 1.68 kilo 78.3 hedef 55
Şimdilik bunu şöyle birakiyorum.
Olsun canım sorun değil.Canım kusura bakma attım ben de sabah tartıldım ama çocukların kahvaltı okul biri gel biri git derken ancak oldu
Bugün annemlerde kaldım ya spor yapamadım ama yarın yaparım kesin.Spor yaptınız mı ? Bugün 30 dk yürüdüm
Bebeğin ne kadarlık?Ben bugün güzel ve kacamaksiz tamamladım diyetimi ilk günden hatta ilk haftadan yoğun spor diyetisyenler önermiyor hafif bi yürüyüş yaptım bebeğimi arabasına koyup telefon evde kalmış adımlarımı sayamadım 2 3 bin adım ancak olmuştur 6 buçukta sofradan kalktım bisey yemedim daha uyumaya çalışacağım çünkü zorlaniyorum
Yogun spor Kim Ben KimBen bugün güzel ve kacamaksiz tamamladım diyetimi ilk günden hatta ilk haftadan yoğun spor diyetisyenler önermiyor hafif bi yürüyüş yaptım bebeğimi arabasına koyup telefon evde kalmış adımlarımı sayamadım 2 3 bin adım ancak olmuştur 6 buçukta sofradan kalktım bisey yemedim daha uyumaya çalışacağım çünkü zorlaniyorum
14 aylık canimBebeğin ne kadarlık?
Ay ne güzel darısı benimkine inşallah14 aylık canim
Senin ne kadar canımAy ne güzel darısı benimkine inşallah
Biri 1 ay sonra 3 yaşına girecek diğeri de 6 aylık oldu.Senin ne kadar canım
Maşallah Allah bağışlasın canımBiri 1 ay sonra 3 yaşına girecek diğeri de 6 aylık oldu.
Seninkinide canımMaşallah Allah bağışlasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?