- 18 Ekim 2020
- 5.076
- 13.113
- 198
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #20.461
Tamam canım.RedGirl canım sana haftaya pazartesiye yani ayın son bildirimine düz 59 yazdım aylık hedefe bana da 58 hadi hayırlısı 1 haftada 1 kilo verebilirsek mükemmel olurrrr veremezsekte 500-600 ne versek yeter
tamamdır canım bende azcık boşladım haftaya tam başlarız inşBu hafta ben diyet yapmıyorum. Haftasonu sınav varta çok stresliyim. Durup durup ağzıma bir şey atıyorum.
Haftaya yeniden başlarım.
Bizim diyet 1 geri 1 ileriBen de yapsam keşke
ah canımmm sormaaa2014 den beri diyet mi yapıyorsunuz
Bende yüksek iddayla başladım korkma acımıyor ama uzun sürüyor168-78 hedef 55 hahah çok iddialıyım
HADİ İNŞ bakalım seninle gaza gelelim bizde yoksa boşluyoruz168-78 hedef 55 hahah çok iddialıyım
Hadi başlayalım. Sen tartıldın mi güncel kilon kaç?HADİ İNŞ bakalım seninle gaza gelelim bizde yoksa boşluyoruz
tam gaz hepimiz başlıyoruz o zaman oleyyyy
ocak bildirim günlerini yazıcam sıfırdan başlayalım inş
59.6 malesef yine boşladım ya az yüksek çıkıyomHadi başlayalım. Sen tartıldın mi güncel kilon kaç?
Tamam bende bu hafta basliyacagim dedim ama bugün anca baslayabildim59.6 malesef yine boşladım ya az yüksek çıkıyom
3 ocak pazartesi güncel kilolarınızı bekliyorum pazartesi sıkı girelim inş
süpersin canımmm tebriklerr...Tamam bende bu hafta basliyacagim dedim ama bugün anca baslayabildim2 gündür ev temizliği yapiyordum. Halbuki daha iyi diyet olurdu ama yoruldukca yedim ...
Aralıklı diyete devam 11 7 ara öğün yok fazla kaçırmak yok.
Ise başlasam daha kolay olacka yaaa... 2 buçuk sene hemen gecsede başlasam işe.süpersin canımmm tebriklerr...
ücretsiz izn emi ayrıldın canım?Ise başlasam daha kolay olacka yaaa... 2 buçuk sene hemen gecsede başlasam işe.
Yok canım bebek büyütme izni buücretsiz izn emi ayrıldın canım?
Canım beni de eklesene 158 boy 66 kilo hedef 57 ne zaman 66 oldum onu da bilmiyorum ama ben diyete ancak pazartesi başlarım59.6 malesef yine boşladım ya az yüksek çıkıyom
3 ocak pazartesi güncel kilolarınızı bekliyorum pazartesi sıkı girelim inş
Bizde pazartesi kesin olarak başlayacağız. Bu hafta alıştırması o yapıyoruzCanım beni de eklesene 158 boy 66 kilo hedef 57 ne zaman 66 oldum onu da bilmiyorum ama ben diyete ancak pazartesi başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?