- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #20.481
slmlar önecelikle hoşgeldiniz sizi de tablomuza pazartesi ekleyeceğim inşCanım beni de eklesene 158 boy 66 kilo hedef 57 ne zaman 66 oldum onu da bilmiyorum ama ben diyete ancak pazartesi başlarım
Tamam canım böyle daha disiplinli olurum eşimin de doğum günü var haftasonu onu da atlatayımslmlar önecelikle hoşgeldiniz sizi de tablomuza pazartesi ekleyeceğim inş
ve pazartesi güncel kilonuzu bekliyorum
Ben yazdım, pazartesi bi daha yazarım inşD Deltavealfa
ugurbocuuu
slmlar yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
pazartesiye kadar yazışmaya devam edin pazartesi de güncel kilolarınızı bildirin sizi de tabloya ekliyim inş
Bende dün mesaj yazarken aynısını aklımdan geçiriyordumTamam canım böyle daha disiplinli olurum eşimin de doğum günü var haftasonu onu da atlatayım70 kiloyla dönmem inşallah pazartesi
O istek bizde de var. Motive ve irade lazım.Ben yazdım, pazartesi bi daha yazarım inş
zayıflamak istiyorum
Ben pazartesi tartımın resmiyle burdayım
Tartı resmi mi atacağız canımcanlar evet yarın resimli bildirimlerinizi bekliyorum
Aynı benTartı resmi mi atacağız canım
Listelerim hazır sütüm azalmadan inşallah yaparım stres oluyorum baya kaygısız yaşamıştım ama artık çok rahatsız oluyorum yedikçe sinir oluyorum sinir oldukça yiyorum
İsterim canım yaa izinliyim 2 gün imkanım kısıtlıEki Görüntüle 2980571
Kızlar gece annemde kaldığımız için annemin tartısı ile tartıldım. Tam 60 çıktı ama annemin tartısı bizimkine göre 1 kilo falan eksik tartiyor. Yani beni 61 sayın.
eylemsevcan bir de canım ilk sayfadaki tablo haricinde yorum olarak hepimizin kilo boyunu ismi ile yazar mısın? İlk sayfaya gitmek zor oluyor site kasiyor
İstersen bende yazabilirim.
Malesefff büüüleee hastayım da oda var yanii
Günaydın 78.3
Üzülmek yok daha diyete yeni başladık neşeli olacağız ki kilolar gidebilsinGünaydın 78.3
Ay inş siz incesiniz ya maşallahÜzülmek yok daha diyete yeni başladık neşeli olacağız ki kilolar gidebilsin
Kaç kiloda olduğumuz önemli değil kaç kiloya gideceğimiz önemli
Yok ay bacaklarım falan duba gibi bir oturuyorum sanki 2 kişi yanyana oturmuş gibi oluyorAy inş siz incesiniz ya maşallahne diyeti
Ama diyet ömür boyu doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?