- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #20.401
Bende istiyom o iyi haberlerdennn benimde öyle iyi haberlere ihtiyacım varrrrTamam canım bu pazartesi de bildirim yapıyım ama başlangıç kilo olarak bildirim yapıyım çünkü çok aldım yine. Ama bu sefer kararlıyım hayatım da bir çok şey de düzene oturdu ve iyi haberler aldım sanırım bu beni güçlü bir motivasyona sokar
Bsnimkini söylesem sana da geçerli olur mu ki acabaBende istiyom o iyi haberlerdennn benimde öyle iyi haberlere ihtiyacım varrrr
İnş banada olsun canımcımmmmmmBsnimkini söylesem sana da geçerli olur mu ki acaba
İnşallah canım boll boll daha fazlası olsun hattaaİnş banada olsun canımcımmmmmm
TAMAmdır canım aynen dediğin gibi yazarımSelam canım diyetin ilk gününden merhaba... Bana 62.15 yaz gerçi sabah 3 bardak su içtim unutup ama
Aralıklı oruç diyeti ve 10dk spor ile günü geçirmeyi planlıyorum bir aksilik çıkmazsa.
Haftada 500gram gider diye düşünüyorum.
Bu ayki hedefim 60
En son ki hedefim 53
Hayır hayirrrRedGirl ANLAŞILDIĞI ÜZRE yine boşladım beybiii...
aralıklı oruç diyetini nasıl yapıyorsunuzSelam canım diyetin ilk gününden merhaba... Bana 62.15 yaz gerçi sabah 3 bardak su içtim unutup ama
Aralıklı oruç diyeti ve 10dk spor ile günü geçirmeyi planlıyorum bir aksilik çıkmazsa.
Haftada 500gram gider diye düşünüyorum.
Bu ayki hedefim 60
En son ki hedefim 53
16-8 diyetini uyguluyorum. Öğlen 11 akşam 7 de yiyorum.aralıklı oruç diyetini nasıl yapıyorsunuz
OWW bayılırım bende yapmıştım bir ara16-8 diyetini uyguluyorum. Öğlen 11 akşam 7 de yiyorum.
Bu süreçte nasıl besleniyorsunuz.16-8 diyetini uyguluyorum. Öğlen 11 akşam 7 de yiyorum.
İlk öğünümü kahvaltı ile yapıyorum.Bu süreçte nasıl besleniyorsunuz.
Ay başka türlü olmadı ne yapıyım ben de buna başlayım dedim. Hala arada kacirdigim oluyor tabiOWW bayılırım bende yapmıştım bir ara
ona da başlasam olur aslınca bakayım bir karar vereyim inş yeniden dönücem sahalara....
Salatalığı 1 e çıkar canım kalorisi az sorun olmaz.RedGirl canım bugün başladım yeniden inş devam ettirebilirim
1 yumurta az zeytinyağıyla
7 zeytin
1 dilim peynir
yarım salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
öğlen yemeğim
patlıcan musakka
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
akşam malesef
mantı ama az yicem inş
süpersin canım yaa maşallahh oki dedğin gibi yapacam inşS
Salatalığı 1 e çıkar canım kalorisi az sorun olmaz.
Akşam çok geç yemiyeceksen 1 tabak yer yürüyüşe çıkarsın yoksa yarım tabak.
Bugün benim eşim evde izinli o yüzden sabah kahvaltiyi 10 gibi yapacağız bu durumda akşam yemeğini de 5 gibi yiyoruz ama onun dışında hiç bir şey yememeye özen göstereceğim. Bir de 11 gibi falan bebek uykusunu alıp kalkinca mutlaka spor yapıyorum onu zipzipa koyup. Sana attığım videodaki kizi takip ediyorum.
tebrikler canım ok çok iyi maşallah61.30
Adette oldum ya bayag gitmiş çok sevindim.
hadi hayırlısı canım çok ciddi başladım Allahtan hayırlısı haydi katıl banaaa61.30
Adette oldum ya bayag gitmiş çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?