• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

8 16 benim yaptığım diyet işte aralıklı oruç.
Sabah 11 de yiyorum akşam 7 de
Normalde 12 8 yazıyor diyette ama bizim aile 7 de yemeğe oturduğu için 11 7 yaptım ben.
Sabahları aç karnına limonlu su içiyorum. Çok faydası oluyor bence onun dışında kahvaltıda 1 bardak şekersiz açık çay ve gün içinde de bol bol su tuketiyorum.
Bu arada bölgesel zayıflama istiyorsan sporsuz bölgesel olmuyor. Çünkü biz sadece kalori yakıyoruz yani fazla enerjiyi

8 16 benim yaptığım diyet işte aralıklı oruç.
Sabah 11 de yiyorum akşam 7 de
Normalde 12 8 yazıyor diyette ama bizim aile 7 de yemeğe oturduğu için 11 7 yaptım ben.
Sabahları aç karnına limonlu su içiyorum. Çok faydası oluyor bence onun dışında kahvaltıda 1 bardak şekersiz açık çay ve gün içinde de bol bol su tuketiyorum.
Bu arada bölgesel zayıflama istiyorsan sporsuz bölgesel olmuyor. Çünkü biz sadece kalori yakıyoruz yani fazla enerjiyi
evet olmuyor canım malesef biliyom
seninki de aynıymış ok 8 16
limonlu suya başlıcam inş bende

senin bu diyette hiç kaçırdığın veya aralarda meyva çikolata bisküvi gibi ve ara öğün yaptığın olmuyor mu?

evet olmuyor canım malesef biliyom
seninki de aynıymış ok 8 16
limonlu suya başlıcam inş bende

senin bu diyette hiç kaçırdığın veya aralarda meyva çikolata bisküvi gibi ve ara öğün yaptığın olmuyor mu?
Vallaha yemek yaparken bir iki kaşık aldığım çocuğum meyve yerken 1 istirik kadar aldığım oldu tabii ki. Geçen de damla bitter çikolata yedim oğlan yerken 🤭 yaklaşık 1 çay kaşığı kadar yedim ama kendimi olabildiğince tutmaya çalışıyorum ve her bir şey yemek istediğimde mutlaka önce iki üç bardak su içiyorum. Böylelikle karnım şişiyor ve canım istemiyor artık yemek.

Bir de uzun süre yemeyince bir iki kaşık seni doyurmaya başlıyor artık. Akşam yemekleri ve kahvaltılarda öyle çok yiyesim gelmiyor mide küçülüyor.

Vallaha yemek yaparken bir iki kaşık aldığım çocuğum meyve yerken 1 istirik kadar aldığım oldu tabii ki. Geçen de damla bitter çikolata yedim oğlan yerken 🤭 yaklaşık 1 çay kaşığı kadar yedim ama kendimi olabildiğince tutmaya çalışıyorum ve her bir şey yemek istediğimde mutlaka önce iki üç bardak su içiyorum. Böylelikle karnım şişiyor ve canım istemiyor artık yemek.
süprsin beybi o kadar kaçamak olur tebrik ederim hemde emziriyorsun boşver

Hedefe son 1 kilooooo süpersin.
Ya varya sabah kalktığımda elim ayağım titriyordu çok kötüydüm
1 muz
1 mandalina
1 bardak süt
1 bardak kefir
1 kase ketentohumlu yoğurt yedim.

Aslında üstüne supersize bir kahvaltı yapacaktım ama doydum :KK70:
bugünlük böyle oluversin çok güzel bir kahvaltı olmuş değişik olmuş

Aceleyle bütün kalsiyumlari tepmisim resmen :KK70: sonradan da biraz midem bulandı domates ekmek yedim ama hala bulanıyor :KK43:
Bu arada kahvaltıdan önce 60.3 u gördüm bakalım pazartesiye kadar 100 gram daha gidecek mi 🤭
hadi inş canım
evet vücudun alışık değilse bu tarz beslenmeye ondan miğden kaldırmamıştır
benimde oluyo bazen değişik yiyince

hadi inş canım
evet vücudun alışık değilse bu tarz beslenmeye ondan miğden kaldırmamıştır
benimde oluyo bazen değişik yiyince
Yazını görmemişim canım, doğru diyorsun.
Haftasonu ben bayaga saldım. Hiç sevmiyorum haftasonlarini özellikle eve misafir gelince. Çünkü illaki kaçıyor tutamıyorum.
Bakalım yarın kilo kaç çıkacak 😔

58.9 :halay: :halay: :halay:

Eklentiler

• 20211218_101049.jpg
    20211218_101049.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 20
RedGirl RedGirl canım sana haftaya pazartesiye yani ayın son bildirimine düz 59 yazdım aylık hedefe bana da 58 hadi hayırlısı 1 haftada 1 kilo verebilirsek mükemmel olurrrr veremezsekte 500-600 ne versek yeter

Back