• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Tamam canım bu pazartesi de bildirim yapıyım ama başlangıç kilo olarak bildirim yapıyım çünkü çok aldım yine. Ama bu sefer kararlıyım hayatım da bir çok şey de düzene oturdu ve iyi haberler aldım sanırım bu beni güçlü bir motivasyona sokar 😁
Bende istiyom o iyi haberlerdennn benimde öyle iyi haberlere ihtiyacım varrrr :halay:

Selam canım diyetin ilk gününden merhaba... Bana 62.15 yaz gerçi sabah 3 bardak su içtim unutup ama 🤷
Aralıklı oruç diyeti ve 10dk spor ile günü geçirmeyi planlıyorum bir aksilik çıkmazsa.
Haftada 500gram gider diye düşünüyorum.
Bu ayki hedefim 60
En son ki hedefim 53

Selam canım diyetin ilk gününden merhaba... Bana 62.15 yaz gerçi sabah 3 bardak su içtim unutup ama 🤷
Aralıklı oruç diyeti ve 10dk spor ile günü geçirmeyi planlıyorum bir aksilik çıkmazsa.
Bu ayki hedefim 60
En son ki hedefim 53
TAMAmdır canım aynen dediğin gibi yazarım
ok ilk hedef 60 oleyyy

Bu ayki hedefim 60
En son ki hedefim 53
aralıklı oruç diyetini nasıl yapıyorsunuz

Bu süreçte nasıl besleniyorsunuz.
İlk öğünümü kahvaltı ile yapıyorum.
40-50gram peynir
5 zeytin
1 yumurtalı tarif
1 salatalik
1 domates
Yarım kase falan maydonoz
2 bazen 3 dilim ekmek.

Yani normal kahvaltıda ne yiyorsan o hatta ben zeytin ve domatesi çok sevmediğim için genelde onları yemiyorum.
öğün için aranan ozellik seni doyuracak ama aşırı değil yani sofradan kalktığında aç olmayacaksın ama karnında full olmayacak.

İkinci öğün akşam yemeğine denk geliyor eşim işten gelinceye. Bazen 1 kase çorba 1 tabak yemek bazense sadece 1 tabak dolusu yemek yiyorum.
Mutlaka yoğurtta yiyorum.
Ekmek genelde yemiyorum eskiden de sadece kahvaltıda tuketirdim zaten. Ama çok açsam sofradan aç kalkmamak için 1 dilim tüketiyorum.

En son akşam bebeklerden vakit bulursam çay içiyorum 1 bardak 😅

OWW bayılırım bende yapmıştım bir ara
ona da başlasam olur aslınca bakayım bir karar vereyim inş yeniden dönücem sahalara....
Ay başka türlü olmadı ne yapıyım ben de buna başlayım dedim. Hala arada kacirdigim oluyor tabi 🤭 ama daha başlarda olduğum için takılmıyorum 1 haftaya net bir şekilde yapmaya baslarim.
Bir de bugün adet oldum yarım kiloda ondan gitse bu hafta bana bayaga motive olarak geri döner 🤩

RedGirl RedGirl canım bugün başladım yeniden inş devam ettirebilirim
1 yumurta az zeytinyağıyla
7 zeytin
1 dilim peynir
yarım salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği

öğlen yemeğim
patlıcan musakka
1 kase yoğurt

akşam malesef
mantı ama az yicem inş

S
RedGirl RedGirl canım bugün başladım yeniden inş devam ettirebilirim
1 yumurta az zeytinyağıyla
7 zeytin
1 dilim peynir
yarım salatalık

öğlen yemeğim
patlıcan musakka
1 kase yoğurt

akşam malesef
mantı ama az yicem inş
Salatalığı 1 e çıkar canım kalorisi az sorun olmaz.
Akşam çok geç yemiyeceksen 1 tabak yer yürüyüşe çıkarsın yoksa yarım tabak.

Bugün benim eşim evde izinli o yüzden sabah kahvaltiyi 10 gibi yapacağız bu durumda akşam yemeğini de 5 gibi yiyoruz ama onun dışında hiç bir şey yememeye özen göstereceğim. Bir de 11 gibi falan bebek uykusunu alıp kalkinca mutlaka spor yapıyorum onu zipzipa koyup. Sana attığım videodaki kizi takip ediyorum.

S

Salatalığı 1 e çıkar canım kalorisi az sorun olmaz.
Akşam çok geç yemiyeceksen 1 tabak yer yürüyüşe çıkarsın yoksa yarım tabak.

Bugün benim eşim evde izinli o yüzden sabah kahvaltiyi 10 gibi yapacağız bu durumda akşam yemeğini de 5 gibi yiyoruz ama onun dışında hiç bir şey yememeye özen göstereceğim. Bir de 11 gibi falan bebek uykusunu alıp kalkinca mutlaka spor yapıyorum onu zipzipa koyup. Sana attığım videodaki kizi takip ediyorum.
süpersin canım yaa maşallahh oki dedğin gibi yapacam inş
bu arada salatalık işyerimde yarım kalmış ondan
yoksa 1 yerdim

Back