- 18 Ekim 2020
- 5.076
- 13.113
- 198
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #20.421
Hangi diyete basladin?hadi hayırlısı canım çok ciddi başladım Allahtan hayırlısı haydi katıl banaaa
Ben öğlen biraz atistirdim ama normal arası çok uzun geliyor başlarda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi diyete basladin?hadi hayırlısı canım çok ciddi başladım Allahtan hayırlısı haydi katıl banaaa
ÖZEL BİRDİYET değil canım sadece ekmeğe falan dikkat edip az yicem yemeğide az yicem atıştırmalıklarıda hiç yemicem inş sadece günde 1 parça büyüklüğünde bir çikolata veya bisküvi 1 kere sadece o kadar oda akşam çayımın yanına illa canım istiyor diye o kadarHangi diyete basladin?
Ben öğlen biraz atistirdim ama normal arası çok uzun geliyor başlarda
Hayırlı olsun canım inşallah güzel güzel veririz kilomuzu. Senin kilon kac suan.?ÖZEL BİRDİYET değil canım sadece ekmeğe falan dikkat edip az yicem yemeğide az yicem atıştırmalıklarıda hiç yemicem inş sadece günde 1 parça büyüklüğünde bir çikolata veya bisküvi 1 kere sadece o kadar oda akşam çayımın yanına illa canım istiyor diye o kadar
59.9 ÇIKTIM SABAH CANIM az aldım ama çok boşladım olacak o kadarHayırlı olsun canım inşallah güzel güzel veririz kilomuzu. Senin kilon kac suan.?
Öğünlerin az değil mi ay dayanabilecek misin?59.9 ÇIKTIM SABAH CANIM az aldım ama çok boşladım olacak o kadar
dün sıkı girdim
toparladım yoksa 60 ın üstüne çıkmıştım
kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
3 zeytin az peynir
toplam 100 kalori
öğlen
2 adet lahana sarma
brokoli haşlama üstüne yoğurt
belki 1 dilim ekmek daha yerim belki de yemem onu bilmiyom
güzel canım seninki de dayanıyorum ondan az tutuyorum yoksa gitmiyor kilo sporda olmadığındanÖğünlerin az değil mi ay dayanabilecek misin?
Benimde kahvaltı
Limonlu 1 havuç
Yarim domates
2 yemek kaşığı kadar maydonoz
1 yumurta
2 dilim ekmek
Akşam
Yarım tabak pilav
Yarıma yakın haşlanmış et
1 kase yoğurt
Bugün corbam az başka çorba da yapmadım, olanı eşim yer artik.
Spor ya da yürüyüş olmayınca öyle cidden. Ben sabahları yapıyorum 10 dk falan ancagüzel canım seninki de dayanıyorum ondan az tutuyorum yoksa gitmiyor kilo sporda olmadığından
bu sefer kararlıyım ilk hedefim 58 onu görünce bi kendimi ödüllendiricem inşSpor ya da yürüyüş olmayınca öyle cidden. Ben sabahları yapıyorum 10 dk falan anca
58 i görünce bende ödül yapıyımbu sefer kararlıyım ilk hedefim 58 onu görünce bi kendimi ödüllendiricem inş
sence ne yapayım canım58 i görünce bende ödül yapıyım
Kendine ne ödülü düşünüyorsun?
Canım ben tatlıyı çok seviyorum yüksek ihtimal tatlı yerim ya da diyette yiyemedigim bir öğün sipariş edebilirim.sence ne yapayım canım
daha onu hiç düşünmedim??
bende tatlı ve mantı galiba çoğa kaçmış olsam da yapıcam bunu veya bir kebap ve tatlı çok niyetlendimCanım ben tatlıyı çok seviyorum yüksek ihtimal tatlı yerim ya da diyette yiyemedigim bir öğün sipariş edebilirim.
1 öğünden çokluk olmaz. Odulde lazım koşmak için.bende tatlı ve mantı galiba çoğa kaçmış olsam da yapıcam bunu veya bir kebap ve tatlı çok niyetlendim
naapıyım düşük yapınca beceremiyom bari dedim 1 kilo 2 kilo gideyim artık1 öğünden çokluk olmaz. Odulde lazım koşmak için.
Bu arada profil neden 58
Hedefi yüksek tutunca insanın hevesi kaçıyor mesafe çok uzuyor çünkü.naapıyım düşük yapınca beceremiyom bari dedim 1 kilo 2 kilo gideyim artık
ben ilk 58 sonra 56 o son hedef yeter bana inşHedefi yüksek tutunca insanın hevesi kaçıyor mesafe çok uzuyor çünkü.
Bende ilk hedefi 59.50 düşmede görüyorum sonra 58 56 ve 55 en son 53
Haha benimki de zayıf olma diyor aman ben eskiden de 53tum ya o yüzden ona dönüyorum.ben ilk 58 sonra 56 o son hedef yeter bana inş
daha da zayıflayınca eşim kızıyor çirkinleşiyon diyor
Yaaaa bende görürüm inşallah haftayaSenin boyunda var maşallah canımm hadi hayırlısı bende bugün 59.5i gördüm niyetliyim bugün iftara yakın tekrar tartılırım az çıkarsam yazarım