Esnek Diyet Arkadaşlığı

Başlıyormuyuz canımcım?
Evet. Tartilamadim pili bitmiş ama bugün kahvaltim normaldi sadece helva yedim fazladan bir de ekemgi fazla kaçırmış olabilirim
İlk günün azizligine veriyorum bunları
Akşam ve öğlen yemeklerini de kendime 1 kase çorba 1 tabak yemek olacka şekilde ayarliyorum. Umarım onlarda kaçırma olmaz.

Tamamdır canım o kadan olur ilk günler az daha geçsin istersen cuma başlayalım ilk bildirimi o zaman yapalım çünkü bende hastalandım anlarsın çok çıkarım şimdi cuma ilk bildirimi mi yaparım seninpe tarın düzelirse senide cuma beklerim canımcım

Tamam canım. Pil var evde de çocuklardan fırsat bulup takamadim
Cuma bildirim yapalım. Bu hafta alistirmalik düzenlemeye çalışalım.

sonra da ilk sayfamızdaki listeye göre gitmeyi düşünüyorum
veya yapamazsam senin yaptığın gibi dikkatli devam etmeye çalışacam inş
çünkü ben sadece buna uyabiliyorum diğerlerini çok devam ettiremiyorum

Örnek listemiz;
(Bu Ayça KAYA'nın 1 günde yarım kilo verdiren diyet listesi)

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
Bir de günde yarım saat egzersiz veya yarımsaat tempolu yürüyüş...

Kabak diyetini duymustum ben de.
Canım ben pazartesi oruçlarımı tutmayı düşünüyorum. 10 günüm var hamilelikten kalan 5-5 tutacağım hafta içleri. Akşam ezanı eşim eve gelmeden okunduğu için rahatça tutarım eşim gelince de akşam yemeği yer mevzuyu kapatırım.
Çocuklardan dolayı sahur yapmam zaten önceden de yapmazdım. Zor geliyor bana.
Sonrasında da düzenli listeli bir diyete gireceğim. Listenin fotosunu atarım o zamanlar.
Her cuma kilo paylaşımı yaparım yine. Bu hafta pazartesi mi paylaşalım yoksa yarın mi?
Ben dün tartıldım 61 olmuşum yine

yok haftaya cuma olsun artık bugün bildirimlerimiz tamam dikkat etmeyince alıyoz işte canım yaa ona korkuyorum bende tutucam oruç ama hergündeğil pazartesi perşembeleri diye düşünüyom hayırlısı sen her cuma bildirimlerini yollarsan sevinirim sonra diyete de başlayınca fotosunu atarsan çok iyi olur

Tamma canım beraber bu işi halledecegiz inşallah bir gün.

RedGirl canım nasılsın nasıl gidiyor boşlamadın inş bende yarın kabak diyetine başlıyorum kabak yokmuş o yüzden bugün alıyorum yarın başlıcam inş

RedGirl canım nasılsın nasıl gidiyor boşlamadın inş bende yarın kabak diyetine başlıyorum kabak yokmuş o yüzden bugün alıyorum yarın başlıcam inş
Ben oruç gününü degistiridim ama diyete başladım canim sabah tartıldım kilom 61.2
Bu ayın 20 sinde vize sınavlarım var. Streslendikce yiyorum ama onun önüne geçeceğim inşallah bu diyetle.

Sana diyet listemi atıyım

Kahvaltı
1 adet yumurta (az tuzlu)
5 adet zeytin
40gr peynir
2 dilim ekmek
10 sap limonlu maydonoz
1 domates (tuzsuz)
1 salatalik (tuzsuz)

Öğlen
1 tabak (200gr) yemek
1 kase yoğurt (keten tohumu, yulaf...eklenebilir)

Ara öğün
Kuruyemiş

Akşam
1 kase çorba (200gr)
1 tabak yemek (200gr)
1 dilim ekmek

Ara öğün
1 tane meyve

ok canım çok güzelmiş yapılabilir cinsten 40 gr peynir ne kadar acaba?
sınavında başarılar dilerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…