- 18 Ekim 2020
- 5.076
- 13.113
- 198
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #20.261
Tamam o zaman diyeti şöyle değiştirelim.banada bugün eşim yazmış akşama börek alıp börek yiyelim diye heral benimde bozulacak yaaa tühhhh
neyse bugün bozulsada yarın aynen devam ederim
sen emziriyosun olur da bana olmaz canım ben zaten hareketsizim bide 1500-1700 alırsam kesin kilolar gitmezzzTamam o zaman diyeti şöyle değiştirelim.
Kahvaltı
Yumurta
1 yemek kaşığı peynir
4 adet zeytin
Yarım domates / salatalık / maydonoz(kase)
2 dilim ekmek
Öğlen ve Akşam
1 tabak yemek
1 kase yoğurt (ben yoğurt yiyemiycem artık çünkü bebeğe gaz yapıyor gece uyuyamadi çok.)
1 kase yağsız tuzsuz mevsim yeşillikli salata.
Ara öğün
1 kase Meyve ya da 1 avuç kuruyemiş
Sence nasıl? Bu günlük 1500-700 arası bir kaloriyi içeriyor.
Canım o zaman öğlen ya da akşamkilerden birinin yoğurdunu diğerinin salatasını cikartirsin.sabahki ekmeği 1 dilim yaparsın. Ara ogunu de 2 güne bir yaparsan günlük 1200 hatta belki daha düşük almış olursun eğer yemeklerin az yağlı olursa. Ben de evde ayağımda bebek sallamaktan çokta haraket edemiyorum bakma.benim 1200-1300 ü geçmemem lazım ama güzelmiş az ekmeklerden falan kısarım olur
Ah canım çok sağol hemen indiricem inş çok teşekkür ederimBir de ben fatsecret diye bir program kullanıyorum o kalori hesaplıyor ve günlük protein karb. Yağ oranı veriyor sana dengeli beslenme için. Ayrica kilo hesabı yapınca günlük alman gereken kaloriyi de hesaplıyor sana hatta o kaloriyle hangi ayda istediğin kiloya ulaşacağını da söylüyorbatağa yararlı yani. Bir de anasayfa herkes diyetle alakalı (bazıları hariç) şeyler paylaşıyor.
Deniyelim canım. Benim patates diyeti gitti inşallah buna başladığımızda ciddi bir irade gösterebilirim.
Senin adına çok sevindimbu arada dün eşim çörek almaya gitmişti ya Allahtan dükkan kapalıymış
yiyemedik ben bi güzel patatesimi yedim yine ohhh çok şükür
bu sabahta 60.3ü gördüm yupppiiii
olabilir canım azcık ara ver ama abartmadan sonra yeniden devam edelim başlarken bildirirsin canım ben aynen devam gidicem inş hiç aralıksızDeniyelim canım. Benim patates diyeti gitti inşallah buna başladığımızda ciddi bir irade gösterebilirim.
Bir de 1 aydır diyetteyim ya sanırım o sikti beni anlamadım.
Bu hafta kocam izinli ve evde olacakmış. O evdeyken yemeğe çok ihtiyaç duymuyorum. Canım sikilmiyor çünkü hiçolabilir canım azcık ara ver ama abartmadan sonra yeniden devam edelim başlarken bildirirsin canım ben aynen devam gidicem inş hiç aralıksız
Tamamdır canım süperrrBu hafta kocam izinli ve evde olacakmış. O evdeyken yemeğe çok ihtiyaç duymuyorum. Canım sikilmiyor çünkü hiço yüzden yarından itibaren diyete başlayım sana yazdığım liste gibi ama bana çoğu gaz yaptığı için domates salatalik dahil onları yemem, öğle yemeğini de yemeyip sadece yulaf ya da diyet bisküvi ile gecistiririm. Akşam 1 çorba 1 tabak yemek bitti. Yarın seninle beraber kilo bildirimi yaparım sonra bu pazartesi değil sonraki pazartesiye yeniden bildiririm 1 kilo bile gitse kar
Demek ki hareket etsen daha çok gidecek. Hafta sonları 5dk lik spor yapabilirisn ya da 10. Süper videolar var YouTube deÇok şükürrr toplamda 1 kilo 400 gram gitti harekette neredeyse hiç yok ona rağmen
Evet leslie yapacam inş çok niyetine girdim iyi düşünceDemek ki hareket etsen daha çok gidecek. Hafta sonları 5dk lik spor yapabilirisn ya da 10. Süper videolar var YouTube de
Onu çok öneriyorlar.Evet leslie yapacam inş çok niyetine girdim iyi düşünce
Ya canım benim bebeğim yüksekten düştü kafatasında çatlak oluşmuş o yüzden bende uzunca bir süre bir şey yokCANIM nasıl gidiyor bildirim yapacakmısın başladın mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?