Esnek Diyet Arkadaşlığı

Ya Allah bismillah bugün 61.6 ile güne merhaba diyerek başladım patateslerimi haşlıyorum hadi hayırlısı canım yanına yoğurt ve yeşillik ile yiyeceğim inş

Ya Allah bismillah bugün 61.6 ile güne merhaba diyerek başladım patateslerimi haşlıyorum hadi hayırlısı canım yanına yoğurt ve yeşillik ile yiyeceğim inş
Dün akşam haslandi benimkilerde :)) 1 patates ve 4 yemek kaşığı yoğurt ile başladım kahvaltima.
Ama kilom 59.65 geldi biraz şişliğin var, acaba şok diyet ile atabilir miyim k?

Öğlen yemeğine oğlum börek istedi hem de soslu ve bende patates
Allah'ım bir an önce bitsin bu diyetler

Dün akşam haslandi benimkilerde :)) 1 patates ve 4 yemek kaşığı yoğurt ile başladım kahvaltima.
Ama kilom 59.65 geldi biraz şişliğin var, acaba şok diyet ile atabilir miyim k?
bence kesin atarsın en azından şişkinliğin gider
hiçbişey olmasa da ona yarar

Ekimin 2 si cumartesi günü kilo bildirimini bekliyorum canım ondan sonra hep cuma günleri devam ederiz veya pazartesi bildirimlere okey?
Tamam canım Ekim 2de bakalım ne kadar vermiş olacağız. Sonra dediğin gibi cuma ya da pazartesi olur.
Ben akşam yemeğini de yedim ama hala açım
Akşam yemeğinden önce 1 istirik böbrekten aldım itiraf ediyorum

Ahh bende yarım dilim ekmek az çekirdek accık ucundan kaçırdımm

Az önce tartıldım 58.95 diyor dün 59.65 yazmıştım. Diyeti bırakacaktır kacirmalarim çok oldu diye çünkü akşam biraz mısır da yedim ama tartıyı görünce devam ettim.
bende dün accık atıştırdım çekirdekti ekmekti accık kaçırdım yani ama hemen 60.8 i gördüm
bugün daha dikkatli olacam inş

bende dün accık atıştırdım çekirdekti ekmekti accık kaçırdım yani ama hemen 60.8 i gördüm
bugün daha dikkatli olacam inş
Tüm gün evde olmanın zararı insan sıkıldıkça mutfağa uğruyor. En kotu çocuklar zırt pırt aciktikca mutfağa giriyorum bu da iradeyi zorlaştırıyor.
Sen çalışıyordum demi?
Bir de senin dünkü tartida ki kilon kaçtı?

61.2 idi 60.8 i gördüm çok şükür her ün bu kadar gitse onada razıyım
evet çalışıyorum canım akşam 6 da evde oluyom o sayede çok yiyemiyom

evde olunca hafta sonları veya izinli falan olunca çok kaçırıyom hakikaten çok sıkıntı yani

Ay canımmm ben bıraktım gibi biraz kacamagim bol oldu bugün ama sen benim yaptığımı yapma sıkı bir şekilde devam et. Destekcinim
banada bugün eşim yazmış akşama börek alıp börek yiyelim diye heral benimde bozulacak yaaa tühhhh
neyse bugün bozulsada yarın aynen devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…