• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Tatlım baslamayacakmiyiz? Gerçi ben diyete doğumdan 1 ay sonra başladım yani 1 buçuk aydır diyetteyim. Bayaga kilo verdim. Ama buraya kilomu yazmak ayrı bir motivasyon oluyordu benim için.

Tatlım baslamayacakmiyiz? Gerçi ben diyete doğumdan 1 ay sonra başladım yani 1 buçuk aydır diyetteyim. Bayaga kilo verdim. Ama buraya kilomu yazmak ayrı bir motivasyon oluyordu benim için.
CANIM BENİM tabiiki başlayacağız
bir türlü işe tam başlayamadım ondan kaynaklandı misafirler falan ama haftaya pazartesi sana da uygunsa başlarız inş
haftaya pazartesi bekliyorum o zaman
bebiş nasıl iyi mi?

Çok şükür 2 aylık oldu daha da toparladı. 💜 Sen nasılsın?
çok şükür bende iyiyim halen coronaya yakalanmamış olmanın verdiği sevinçle yazıyorum
Allah yakalanmakta nasip etmesin inşi işte böyle değişen bişey yok
bende kendi çapımda az kilo verdim
62leri görmüştüm yine kendi uğraşlarımla 60 lardayım inş 59u yeniden görmek istiyorum hayırlısı canım

çok şükür bende iyiyim halen coronaya yakalanmamış olmanın verdiği sevinçle yazıyorum
62leri görmüştüm yine kendi uğraşlarımla 60 lardayım inş 59u yeniden görmek istiyorum hayırlısı canım
Ben 69 ile doğum yaptım 1 ay sonra 63e düştüm sonra diyete başladım bugün tartıldım 57.75 kiloyum inşallah 50 ye inmeyi düşünüyorum. 53de de bırakabilirim 😅

Biz de daha hiç korona olmadık Allah korusun ya çok korkuyorum ben de oaktan. Geçen hafta aşı oldum. Ölen annelerin sayısı çoğalınca korktum kim bakacak küçücük bebeklerime benden başka.

Back