- 18 Ekim 2020
- 5.076
- 13.113
- 198
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #20.201
Benimki de 70.80 vallaha anlamadım dün 71.60 di bugün böyle şişik inip çıkıyor herhalde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle canımmmGünaydın
Kilom 79,3 malesef..
Bu hafta silkelenme haftamız olsun.
Olur mu?
Canım ben doğum yaptım ama diyete başlamadım bayram sonrası başlayacağım. Biraz şişliğin insin çocuklara alışığım ortam düzene binsin hemen başlayacağım inşallah
79,6 canım❤
Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsünCanım ben doğum yaptım ama diyete başlamadım bayram sonrası başlayacağım. Biraz şişliğin insin çocuklara alışığım ortam düzene binsin hemen başlayacağım inşallah
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün
Hayırlı uğurlu olsun canımmm ok bekliyoruz kendini toparlar toparlamaz gellllCanım ben doğum yaptım ama diyete başlamadım bayram sonrası başlayacağım. Biraz şişliğin insin çocuklara alışığım ortam düzene binsin hemen başlayacağım inşallah
CANIM BENİM tabiiki başlayacağızTatlım baslamayacakmiyiz? Gerçi ben diyete doğumdan 1 ay sonra başladım yani 1 buçuk aydır diyetteyim. Bayaga kilo verdim. Ama buraya kilomu yazmak ayrı bir motivasyon oluyordu benim için.
Çok şükür 2 aylık oldu daha da toparladı. Sen nasılsın?CANIM BENİM tabiiki başlayacağız
bir türlü işe tam başlayamadım ondan kaynaklandı misafirler falan ama haftaya pazartesi sana da uygunsa başlarız inş
haftaya pazartesi bekliyorum o zaman
bebiş nasıl iyi mi?
çok şükür bende iyiyim halen coronaya yakalanmamış olmanın verdiği sevinçle yazıyorumÇok şükür 2 aylık oldu daha da toparladı. Sen nasılsın?
Ben 69 ile doğum yaptım 1 ay sonra 63e düştüm sonra diyete başladım bugün tartıldım 57.75 kiloyum inşallah 50 ye inmeyi düşünüyorum. 53de de bırakabilirimçok şükür bende iyiyim halen coronaya yakalanmamış olmanın verdiği sevinçle yazıyorum
Allah yakalanmakta nasip etmesin inşi işte böyle değişen bişey yok
bende kendi çapımda az kilo verdim
62leri görmüştüm yine kendi uğraşlarımla 60 lardayım inş 59u yeniden görmek istiyorum hayırlısı canım
Biz de daha hiç korona olmadık Allah korusun ya çok korkuyorum ben de oaktan. Geçen hafta aşı oldum. Ölen annelerin sayısı çoğalınca korktum kim bakacak küçücük bebeklerime benden başka.çok şükür bende iyiyim halen coronaya yakalanmamış olmanın verdiği sevinçle yazıyorum
Allah yakalanmakta nasip etmesin inşi işte böyle değişen bişey yok
bende kendi çapımda az kilo verdim
62leri görmüştüm yine kendi uğraşlarımla 60 lardayım inş 59u yeniden görmek istiyorum hayırlısı canım