- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #20.181
onu biliyorum ama hiç yapmadım çok ağır çok zor çünkü bide lağman falan aşamasıda var ondan hiç bulaşmadımHerkese merhaba.su orucu yapiyim diyorum .bayağı bi izledim aklıma yattı.şimdilik 3 gün yapayım diyorum.yapan var mı aranızda.
seni mi kıracam 68 yazarım düz69.18 bunu 68 sayabiliyor muyuz
canım sen diyeti bu aralar bıraktın mı 3. seviye falan yapacam diyodun yada o fayda etmedi mi çok hızlı kilo veriyordun o yüzden şimdi böyle olunca merak ettim77,2 canım
İnşallah o zamana dogururum da ani düşüşlerle gelirim
Biraz ara vermek zorunda kaldım ama yine yeniden başladım sağlıklı beslenmeye tatlımcanım sen diyeti bu aralar bıraktın mı 3. seviye falan yapacam diyodun yada o fayda etmedi mi çok hızlı kilo veriyordun o yüzden şimdi böyle olunca merak ettim
darısı başımaaaaaaBiraz ara vermek zorunda kaldım ama yine yeniden başladım sağlıklı beslenmeye tatlım
Ay ben tartilmayi unuttum. Aklıma gelirse yarın tartilip yazıyım, yazmazsam direk geçen haftaki kilomu da yazabilirsin.
78,2 maalesef
Benim değişmedi allahtan almadım da.hafta sonu çok gıcıktı çok yiyiverdimAy ben tartilmayi unuttum. Aklıma gelirse yarın tartilip yazıyım, yazmazsam direk geçen haftaki kilomu da yazabilirsin.
5 Temmuz pazartesi bildirim günümüzSloganımızzz;; Gidecek Bu Kilolarrr o Kadarr!!!...
���
No isimler Boylar baş. k.
3 şbthed.k. güncel 5.07 12.7 19.7 26.7 Aylık Hedef 1 eylemsevcan 1,58 61.3 57 60.2 - - - - 58 2 Simurgp 1.59 76 55 72.6 - 70 3 Ellssa 1.64 84 55 78.2 - - - 75 4 RedGirl hamiş 60.7 68 69.18 - - - 70 5 S sanalalem 1.70 68 64 66.7 - - - - 65 6 - - - - - - - 7 - - - - - - 8 9 10 11 12
canlar tablomuzu güncelledim
bebiş doğdu muuuu canımmm????Ay ben yine oturdum sabah sabah bir güzel kahvaltimi yaptımsen en iyisi bana geçen haftayı yaz. Zaten son dönemlerin dogurunca ani değişimler olacak.
Doğmadı. Doktor en son haftaya Perşembe de dogmazsa suni sancı verip doğumu başlayacağım dedi.bebiş doğdu muuuu canımmm????
Ay ay inş hadi hayırlısı benim kızımında 2 gün geçti öyle doğdu sağlıcakla doğsunda hiç önemli değil geçsede sorun olmazDoğmadı. Doktor en son haftaya Perşembe de dogmazsa suni sancı verip doğumu başlayacağım dedi.
Sağlıklı olsun da.Ay ay inş hadi hayırlısı benim kızımında 2 gün geçti öyle doğdu sağlıcakla doğsunda hiç önemli değil geçsede sorun olmaz
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?