- 18 Ekim 2020
- 5.076
- 13.113
- 198
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #20.161
Teşekkür ederim canım çok tatlısınAy canım az kaldı Allah yardımcın olsun dualarım seninle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım çok tatlısınAy canım az kaldı Allah yardımcın olsun dualarım seninle
Bana 68.90 yaz canımCanlar bildirimler yine yokkk bekliyorum hadiii
Canım ben şimdilik devam edemeyeceğim çünkü zaten diyet yaptığım yok aksine kilo alma bildirimi olur benimkiCanlar bildirimler yine yokkk bekliyorum hadiii
tebrikler canım o videolar biraz zor gibi sanki bir bakayım dedim çok da bakamadım amaSelammm ben yaziyim dedim.67.1 olmuşum bu arada chloe ting videolarına başladım bakalım nasıl olacak
ok canım bildirdiğin için teşekkür ederim tablodan silerim ama yeterkii kilo alma dikkat et genede çok boşlama sonra çok zor oluyorCanım ben şimdilik devam edemeyeceğim çünkü zaten diyet yaptığım yok aksine kilo alma bildirimi olur benimki
Bana 68.90 yaz canım
tabiiki öncelikle hoşgeldinizBende dahil olabilir miyim dun diyete başladım, bugun 75.8 im
Tamamdır 21inde güncel bilgilerinizi bekliyorumHoş buldum 21inde o zaman gönderirim teşekkür ederim
Evet canım kesinlikle öyle oluyor gerçektenok canım bildirdiğin için teşekkür ederim tablodan silerim ama yeterkii kilo alma dikkat et genede çok boşlama sonra çok zor oluyor
Tamam canım
69.18 bunu 68 sayabiliyor muyuz
77,2 canım