• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Vücut değerlerinde eksiklik varsa kilo vermek de zorlaşıyor. İstersen önce değerlerine baktır.
Bir de kalori hesaplama uygulamaları var. Normalde alman gereken kaloriden 500-1000 arasi daha düşük alman gerekiyor.
O uygulamalara bir bak istersen.
Ne gibi değerlere baktırayım.aile hekimine gideyim diyorum bu süreçte bi daha hastaneye gitmeyeyim.ne diyeyim doktora?

Ne gibi değerlere baktırayım.aile hekimine gideyim diyorum bu süreçte bi daha hastaneye gitmeyeyim.ne diyeyim doktora?
'Diyete başlamak istiyorum kan değerlerine bakabilir misiniz' de o neye bakacağını bilir zaten. Hatta belki seni aile sagliginizda diyetisyen varsa ona bile yönlendirebilir.

Ben utanarak yazıyorum :( pek sıkta giremiyorum bir kaç haftadır vertigo ile uğraşıyorum. Sağ tarafımdaydı bu hafta öğrendimki sol tarafımda da başlamış :( iş stresi aşırı gerdi beni bu aralar.
79 olup kilo almışım :(

Ben utanarak yazıyorum :KK43: pek sıkta giremiyorum bir kaç haftadır vertigo ile uğraşıyorum. Sağ tarafımdaydı bu hafta öğrendimki sol tarafımda da başlamış :KK43: iş stresi aşırı gerdi beni bu aralar.
79 olup kilo almışım :KK43:
Olsun sıkma canını az yemeye odaklan kilo alma en azından şimdilik oda yeter eğer hastalığın geçerse tam gaz başlarsın diyete inş önce sağlık çok çok geçmiş olsun canım

Herkese selammmm bugün tartıldım 67.5 olmuşum çokkkk yavaş gidiyor 😩 ama kararlıyım.bu arada chloe ting in YouTube daki videolarını yapmaya başladım.çok etkili diyorlar biraz zorluyor ama yapıcam inşallah
Kız da güzel duruyor maşallah belli ise yaradığı :D
Düzenli bir şekilde yaparsan her türlü spor ve diyet işe yarıyor canım ama 10 günde bir değişiklik yapman lazım yoksa bünye alışıyor ve kilo ve verim yavaşlıyor

:KK20::KK20:Sloganımızzz;; Gidecek Bu Kilolarrr o Kadarr!!!...:KK20::KK20:
���
NoisimlerBoylarbaş. k.
3 şbt
hed.k.güncel10.0614.0621.0628.06Aylık Hedef
1 eylemsevcan eylemsevcan 1,5861.35760.459.2--58
2 muhursuzpusula muhursuzpusula 1.47876582.178:nazar:--78.5
3 Ellssa Ellssa 1.64845576.880.4--70
4 RedGirl RedGirl hamiş60.76865.2566.10--67
5 S sanalalem 1.7068646867.5.--66
6-------
7------
8
9
10
11
12
canlar tablomuzu güncelledim pazartesi kiloları bekliyorum lütfen bildirim yapmayı unutmayın o zaman hiç tadı kalmıyor yapanların da motivesi bozuluyor

Back