• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Tabii yeter canım boyun var maşallahh süper olursun Allah kolaylıklar versin bu ara motivem bozuldu yine başlıcam inş 62.5 ları gördüm bi başladım 58.5 a geldim şimdi şımardım heral bıraktım yeniden başlıcam inş pazartesi güncel kiloları bekliyorum pazartesi bildirim günümüz senide o gün tablomuza eklerim inş
🙏🏻

Bir de yazdığım gibi ins Ece keskin ile salı cuma ve pazar akşamları spora başladım eşi de (Mustafa keskin) o da çok iyi yaptırıyor.ptesi ve perşembe günleride onun.iyi geliyor herkese tavsiye ediyorum ☺️

Siz nasıl bi diyet yapıyorsunuz yaaa ben kilo veremiyorum sanki😩😩44 yaşındayım acaba yaştan mı geçen hafta detox suları falan içtim bi diyet listesini uyguladım ama yinede çok az verdim 😞

Siz nasıl bi diyet yapıyorsunuz yaaa ben kilo veremiyorum sanki😩😩44 yaşındayım acaba yaştan mı geçen hafta detox suları falan içtim bi diyet listesini uyguladım ama yinede çok az verdim 😞
Vücut değerlerinde eksiklik varsa kilo vermek de zorlaşıyor. İstersen önce değerlerine baktır.
Bir de kalori hesaplama uygulamaları var. Normalde alman gereken kaloriden 500-1000 arasi daha düşük alman gerekiyor.
O uygulamalara bir bak istersen.

Back