- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #20.141
Ne gibi değerlere baktırayım.aile hekimine gideyim diyorum bu süreçte bi daha hastaneye gitmeyeyim.ne diyeyim doktora?Vücut değerlerinde eksiklik varsa kilo vermek de zorlaşıyor. İstersen önce değerlerine baktır.
Bir de kalori hesaplama uygulamaları var. Normalde alman gereken kaloriden 500-1000 arasi daha düşük alman gerekiyor.
O uygulamalara bir bak istersen.
'Diyete başlamak istiyorum kan değerlerine bakabilir misiniz' de o neye bakacağını bilir zaten. Hatta belki seni aile sagliginizda diyetisyen varsa ona bile yönlendirebilir.Ne gibi değerlere baktırayım.aile hekimine gideyim diyorum bu süreçte bi daha hastaneye gitmeyeyim.ne diyeyim doktora?
Olsun sıkma canını az yemeye odaklan kilo alma en azından şimdilik oda yeter eğer hastalığın geçerse tam gaz başlarsın diyete inş önce sağlık çok çok geçmiş olsun canımBen utanarak yazıyorumpek sıkta giremiyorum bir kaç haftadır vertigo ile uğraşıyorum. Sağ tarafımdaydı bu hafta öğrendimki sol tarafımda da başlamış iş stresi aşırı gerdi beni bu aralar.
79 olup kilo almışım
Hoşgeldiniz tabiki katılabilirsiniz bu hafta yazışın bizimle haftaya sizide eklerim inşSelam bende aranıza katılabilir miyim? Süreç nasıl oluyor ??
Vallaha benim de öyle saldım çayıra oldu. Hamileliğe sığınıp sürekli yer oldum. Dogurunca bir 10 kilo gitsem keşke. En azından geri kalanını vermek daha kolay olur......nasıl gidiyo canlar ben bu ara boşladımmmm
Bende yaaaa bayaaa saldım yani resmen gidip kilo almak isteyenler grubuna gidicemnasıl gidiyo canlar ben bu ara boşladımmmm
Kız da güzel duruyor maşallah belli ise yaradığıHerkese selammmm bugün tartıldım 67.5 olmuşum çokkkk yavaş gidiyorama kararlıyım.bu arada chloe ting in YouTube daki videolarını yapmaya başladım.çok etkili diyorlar biraz zorluyor ama yapıcam inşallah
Ay güldürdün canımmBende yaaaa bayaaa saldım yani resmen gidip kilo almak isteyenler grubuna gidicem
Böyle olmuyo yine sıkı başlamak lazım valla nedense bir yerde koptum gittim ben ama en azından yalnız kopmadığıma sevindimAy güldürdün canımm
o zaman başlayalım çok zor değil bir gün belirleyelimBöyle olmuyo yine sıkı başlamak lazım valla nedense bir yerde koptum gittim ben ama en azından yalnız kopmadığıma sevindim
canlar tablomuzu güncelledim pazartesi kiloları bekliyorum lütfen bildirim yapmayı unutmayın o zaman hiç tadı kalmıyor yapanların da motivesi bozuluyorSloganımızzz;; Gidecek Bu Kilolarrr o Kadarr!!!...
���
No isimler Boylar baş. k.
3 şbthed.k. güncel 10.06 14.06 21.06 28.06 Aylık Hedef 1 eylemsevcan 1,58 61.3 57 60.4 59.2 - - 58 2 muhursuzpusula 1.47 87 65 82.1 78 - - 78.5 3 Ellssa 1.64 84 55 76.8 80.4 - - 70 4 RedGirl hamiş 60.7 68 65.25 66.10 - - 67 5 S sanalalem 1.70 68 64 68 67.5 .- - 66 6 - - - - - - - 7 - - - - - - 8 9 10 11 12
Tamam canım
Bugün tartıldım 68.87ydim inşallah pazartesiye de aynı olurum
Ay canım az kaldı Allah yardımcın olsun dualarım seninleBugün tartıldım 68.87ydim inşallah pazartesiye de aynı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?