- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #20.121
Tamamdırrrr31 may pazartesi kiloları bekliyorum canlar unutmazsanız sevinirim
muhursuzpusula
Ellssa
RedGirl
S sanalalem
Tabii yeter canım boyun var maşallahh süper olursun Allah kolaylıklar versin bu ara motivem bozuldu yine başlıcam inş 62.5 ları gördüm bi başladım 58.5 a geldim şimdi şımardım heral bıraktım yeniden başlıcam inş pazartesi güncel kiloları bekliyorum pazartesi bildirim günümüz senide o gün tablomuza eklerim inş
Bende inceleyim teşekkür ederimBir de yazdığım gibi ins Ece keskin ile salı cuma ve pazar akşamları spora başladım eşi de (Mustafa keskin) o da çok iyi yaptırıyor.ptesi ve perşembe günleride onun.iyi geliyor herkese tavsiye ediyorum
Rica ederimmmBende inceleyim teşekkür ederim
Kaçtın ?ben de bu sabah tartıldım 68.2 idim.yarın sabah bakalımBen şimdiden yazıyım sislikten mi bilmiyorum ama 68 çıktım.
Yarın sabah kiloları bekliyorum canlarKaçtın ?ben de bu sabah tartıldım 68.2 idim.yarın sabah bakalım
selammmm dünden bugüne bişey değişmemiş yaa 68 yineYarın sabah kiloları bekliyorum canlar
64
66.60 gibi bir şeydir sanırım çok hatırlamıyorum.Kaçtın ?ben de bu sabah tartıldım 68.2 idim.yarın sabah bakalım
Vücut değerlerinde eksiklik varsa kilo vermek de zorlaşıyor. İstersen önce değerlerine baktır.Siz nasıl bi diyet yapıyorsunuz yaaa ben kilo veremiyorum sanki44 yaşındayım acaba yaştan mı geçen hafta detox suları falan içtim bi diyet listesini uyguladım ama yinede çok az verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?