- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.733
- Konu Sahibi TamBirMerve
Avukat eski sevgililerime dayanarak buna +938484848383838383 destek veriyorum...Akli olan avukatla cikmaz. Bi avukatla cikacagina git kendini bi yerden asagi at.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Avukat eski sevgililerime dayanarak buna +938484848383838383 destek veriyorum...Akli olan avukatla cikmaz. Bi avukatla cikacagina git kendini bi yerden asagi at.
Bu kadar düşüneceğinize baro levhasindan aratın
Akli olan avukatla cikmaz. Bi avukatla cikacagina git kendini bi yerden asagi at.
Nerede yasiyorsunuz misal istanbul da iseniz googleye istanbul barosu baro levhasi yazın,adamın adini soyadını ilgili yerlere yazın kaydı varsa çıkar zatenO nasıl oluyor bilgim yok ama araştırıcam
Nerede yasiyorsunuz misal istanbul da iseniz googleye istanbul barosu baro levhasi yazın,adamın adini soyadını ilgili yerlere yazın kaydı varsa çıkar zaten
Niye polisiye roman gibi tipten tribe girdiniz ki? (Bunu ciddi olarak soruyorum).
Koca insanlarsınız görüşmek istiyorsanız görüşürsünüz, vaktinden önce gitmek sonra gitmek 1 saat bekletme planları vs vs. Sebep Ne?
önceki konunuzda annenizin avukat olduğunu söylemiştiniz,avukat bir anneye göre fazla mı bilgisizsiniz baro levhası falan bilmemek tuhaf geldi deÇok teşekkür ederim şimdi bakıcam :)
Seni esmerle burada evericez :))) Kk Şahit
önceki konunuzda annenizin avukat olduğunu söylemiştiniz,avukat bir anneye göre fazla mı bilgisizsiniz baro levhası falan bilmemek tuhaf geldi de
Seni esmerle burada evericez :))) Kk Şahit
Peki dgs ile hukuka geçme ile ilgili sorularınızı neden annenize sormuyorsunuz,tamamen meraktan soruyorum yaniHayır bende adalet okudum az çok biliyorum ondan ziyade annem mesleğini icra etmiyor öğretim görevlisi... google dan aratıldığını bilmiyordum. iddianame olayı şimdi siz deyince aklıma yattı buluşmada kafam bir milyondu valla rezillik üstüne rezillik
Bu kadar düşüneceğinize baro levhasindan aratın
Adam avukatmış ya 2 cümlede bir hukuki terim geçmesi gerekiyor idare etİddianameyi savcı hazırlar
O da büroya değil adliyeye gider
Böyle dedi ise yakan söylemiştir demek istedim
Başka baroya kayıtlı olması dışında gerekli bilgiye ulaşır,adamın okuduğu şehir memleketinin barolarını falan da aratırO kesin sonuç değil
yazacagina gercek avukatmi baksana ..ben olsam direk bakarim umarim dogrudur kafadan atmiyorsundur ... avukatmi diye bakacagina yorum yaziyorsun
Onları girmenize gerek yok yahu tek tek aşama mı verelim,gir adını soyadı arat kâfi o baroya kaydı varsa çıkıyor zaten.Siteye girdim sicil no ve büro tel soruyor. Esmere mesaj attım bu senin numarandı dimi diye evet dedi. dedim bişey sorucam yanlış anlama iddianameyi savcı hazırlıyordu öyle değil mi aklıma takıldı. Evet dedi. Sen ben hazırlıycam dedin bana ? dedim. Hahahah iddianame hazırlanacak dedim sonra büroya gitmem gerek işlerim var anlamında dedim dedi.
Bir rezillik daha...
Peki dgs ile hukuka geçme ile ilgili sorularınızı neden annenize sormuyorsunuz,tamamen meraktan soruyorum yani
Ben anneme sorardım mesela elin adamına değil
Şuraya da yazıyorum bu isten birşey cikmaz tecrubelerime dayanarak soyluyorum bunu,üzülürsünüz bırakın gitsin.