- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
Bana da öyle geldi . Durumdan rahatsız olduğu konuyu okumadan başlıktan bile belli :)
Bende de o yönde bi izlenim oluştu ama dedim günahını almayayım kendi açıklasın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da öyle geldi . Durumdan rahatsız olduğu konuyu okumadan başlıktan bile belli :)
Bende de o yönde bi izlenim oluştu ama dedim günahını almayayım kendi açıklasın.
Benim saç rengim böyle, açık ten ve renkli gözlüyüm, ben kendime kumral desem de millet sen sarışınsın diyor. Sarışınlıkla bunun alakası ne acep![]()
Saç boyası çıktı mertlik bozulduSarı saçlı esmer mi olur?
Olmaması lazım ama olduruyolar işte![]()
kuzum sen kumralsın açık kumralla kumral arasısın işte türkiyede buna sarışın diyorlargöz rengi de açık olunca :)
hhahahaha bi zamanlar trabzonspor da yattara diye futbolcu vardı o da sarışındı
fotoğrafını koyayım konuya uygun Eki Görüntüle 2092919
Anam ülkeden ülkeye de değişiyor desene.. Rusya'da bize esmer bile diyebilirler o zaman
Hayalimdeki sarışınlık![]()
çok güldürdünüz beni yahatta bir resmim var saçlarım sarı orda Yattara'ya benziyorum koysam kk yıkılır![]()
tuba bildiğin esmer ya :)Bugday ten guzeldir.Esmerden acik olur.Tuba buyukustun var mesela bugday tenli.Esmer olarak da Kenan imirzaliogluyu dusunun.Beyaz tenli olarak da Meryem uzerli mesela.
Bronzlaşmadan önceki hali :)