- 22 Şubat 2010
- 10.242
- 0
-
- Konu Sahibi angelgozde
geece geliomusunnn cnmm sen kk yaaaynen canım anlıyorum seni bende mesaim bitene kadar burdayım saat 5 e kadar
selamunaleykum
arada bir annemlere gidince giriyorum şimdi işten çıkıcam annemlere geçerim açarım belkigeece geliomusunnn cnmm sen kk yaa
sarışın bombammm hoşgeldinnn işteee esmer sarışın kardeşliğii budurrr yaaa
sipit tükkanda benden başka kiimse yok şuan babam veyaa amcam gelirse birazdan kaçarım benn gelmezse vay halime benden sennleee beraberr giderim galibaa eveaynen canım anlıyorum seni bende mesaim bitene kadar burdayım saat 5 e kadar
selamunaleykum
offfffff çok varmışşş daha kızzzzzzzben daha çok uzun süre buradayım 18;:30 olur sipidi gidert
napıosun nasılsın gözde fıstığııııı.. bi bakiim dedim esmerler ne alemde
aç açç bizzz akşamları daa uğruuıoz kk yaaaaaaaarada bir annemlere gidince giriyorum şimdi işten çıkıcam annemlere geçerim açarım belki
açarımaç açç bizzz akşamları daa uğruuıoz kk yaaaaaaa
sen kaçta çıkıon iştennn
ohhhh ne güselll hava da karardı zaten kızlarr saatt 7de site bakıma gircekmişşş 2 saat fln kapalı imişşş curly yazmış duyurularaaaaaçarım
ben 5 te çıkıyorum15 dk kaldı
evet hava kararınca sanki çok geç oldu gibi geliyor:18:ohhhh ne güselll hava da karardı zaten kızlarr saatt 7de site bakıma gircekmişşş 2 saat fln kapalı imişşş curly yazmış duyurularaaaa
cnmm bunu sana özelden yazssammm olur muuuuu ilçede kalıorum ben bursa merkezdeki evde kaldığımız zaman beşevlerdeim cnmmmevet hava kararınca sanki çok geç oldu gibi geliyor:18:
angel bursanın neresindesin canım
olur tabikide canımcnmm bunu sana özelden yazssammm olur muuuuu ilçede kalıorum ben bursa merkezdeki evde kaldığımız zaman beşevlerdeim cnmmm
hemşommm saat 5 olmuşşş kızzzz sohbete dalıp eve gitmeyiii unutmaaaaaaaaa
skopcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84:
evet canım hade ben süpürgeme binip kaçtım eve gidince açarım belkim devam ederiz
esmerimm biçim biçimmm ölürüm esmerr içinn alem bana düşmandır esmerr sevdiğim için oy oyyy
:118:
Ne yırtınıyon kız geldim
kızlar geldim bile
Nihan gittin mi hemşom?