Esmer ve alımlıyım diyorsanız, burada toplanalım..

Benimki de der gibime geliyor ama belkim demez iyi anını yakalamam lazım :KK37:
Geceyelim sen üzülme ben seni ziyarete gelirim ku :KK60:

:KK62::KK62: kızlarrrrrrrr işteeee çaylarrr daaa geldiiii :KK64::KK64:

:KK64::KK64: ve bu da bitkiii çayı tercihh eden arkadaşlarımaaaaaaaa :KK62::KK62:

Son düzenleme:
yok o bilmiooo annesiii mustakbel kayınvalidem kayınbabam bilio amaa cnmm öle ii insanlarrr kiii yaa çok seviorum onlarııı :KK69::KK69:
gencecikk hacıyaaa fln gitmişlerrr :KK70:

Her daim öyle olur inşallah:nazar:
Benimde babamlar gürcü babaannem babam falan gürcüce konuşurlardı annem kızıyordu üstüne alınıyordu ama biraz da alışkanlık ben öğretirim sana bildiğim kadarıyla:KK60:

Her daim öyle olur inşallah:nazar:
Benimde babamlar gürcü babaannem babam falan gürcüce konuşurlardı annem kızıyordu üstüne alınıyordu ama biraz da alışkanlık ben öğretirim sana bildiğim kadarıyla:KK60:
kızzz adetlerinizzz nasıl bakimm de banaaa kayınvalidee falnnnn şimdilikk ii de soradannn gelineeee çok eziyet ediolarmış diye duydum bennn ama maşallah bizimklerrr hiç öle deilll :KK16:

kızzz adetlerinizzz nasıl bakimm de banaaa kayınvalidee falnnnn şimdilikk ii de soradannn gelineeee çok eziyet ediolarmış diye duydum bennn ama maşallah bizimklerrr hiç öle deilll :KK16:

Valla kötü olmuyorlar canım ama azıcık geri kafalı olabiliyorlar birde yalancı oluyorlar benim babam çok yalancı ordan biliyorum:KK60:
Benim babaannem çok iyi bir kadın melek gibidir adetlerini de bilmiyorum pek öyle adetleri yok galiba ya

Valla kestiremiyorum bebikim büyük ihtimalle demez yani burda

sizlerle konuştuğumu biliyor bitr şey demez msn de veriyorum dememesi lazım canım

site bakıma girdi herkes uçmuş yaaa ne güzeldi sohbettttt :84::84:
iyyim canlar sizleri sormali Allah muhabbetinizi arttirsin:KK1:
amin cnm seni de bekleriz sohbeteeeee :KK16::KK16:

Valla kestiremiyorum bebikim büyük ihtimalle demez yani burda sizlerle konuştuğumu biliyor bitr şey demez msn de veriyorum dememesi lazım canım

iyyim canlar sizleri sormali Allah muhabbetinizi arttirsin:KK1:

site bakıma girdi herkes uçmuş yaaa ne güzeldi sohbettttt :84::84:

angelım sende buradasın biz açıkgöz çıkmışız ne kk meraklısımışız he:KK60::KK53:
seviom kk yı tv de de bişiy yokkk aman kk şahaneeeee :KK64::KK64::KK64:

bende geliyim mi :KK70: gürcü yada laz değilim ama çerkezim kabul ediyimisinizz :KK9:

X