ESMER OLMAKTAN NEFRET EDİYORUM YARDİM EDİN

Pembishayaller__

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2022
48
18
18
22
Merhabalar henüz yaşım o kadar büyük değil ama reşit olmamin üzerinden yıllar geçtiğini söyleyebilirim
Başlıktanda anlaşılacağı üzere esmer olmak ciddi anlamda beni çok üzüyor aynaya bakasim gelmiyor kendimden iğreniyorum sanki ne yapsam kimse beni begenmeyecek gibi geliyor şu zamana kadar bir defa bile sevgilim olmadı mesela bunun sebebnin de bu olduğunu düşünüyorum gerçekten çok moralimi bozuyor aynaya bakmak istemiyorum değiştirilebilecegim bir durum da değil maalesef bunun farkına vardım ne yapabilirim lütfen yardım edin bugün dışarı çıkmıştım avmdeki kızları görünce kendimi çöp kovası gibi hissettim

Güzellik demek ten renginin açık renk olması demek değildir ki? Lisede bir kız arkadaşım vardı, yüz hatları çok güzeldi, bakan birdaha bakardı teni de esmerdi. Günümüzün sosyal medyası bizleri gerçekten zehirliyor. Güzelliğin ölçütü ne kadar beyaz olduğunla ilgili değildir.

Mesele bence ten renginiz değil. Ben sarışınım ama esmerlere özendiğim çok oldu. Kaşınız gözünüz belli oluyor en azından bizim gibi soluk beniz hasta gibi değilsiniz Yani insan kendinde olmayanı istiyor genelde.
Tarzınızı değiştirin bence onu beğenmiyorsunuz. Saçınızı değiştirin bi cilt bakımı yapın topla kendini be

Yanıtınız için teşekkür ederim öncelikle
Haklısınız söylediklerinizle lise zamanlarından beri ciddi anlamda asla asamadigim bir durum son cumleniz gerçekten etkiledi bu arada teşekkür ederim tekrardan

Bence sen kendini sevmiyorsun. Biraz değişiklik iyi gelebilir. Ayrıca güzellik enerjiyle ilgili özgüvenini tekrar sağla. Küçüm dokunuşlar büyük farklar yaratır
Teşekkür ederim yanıtınız için
Kendimi sevmemek değil bildiğimiz nefret galiba bazen buna da çok üzülüyorum çünkü asla değiştirenilecegim bir şey değil değişiklik olarakta yapmak istediğim çok şey vae ama bunları çevremdeki kişilere söylediğimde sen esmersin sana gitmez gibi şeyler söyledikleri için çok içimde kalıyor en basitinden renkli göz her zaman severim ki esmerlere yakışan renklere bakmama rağmen aynı tepkiyi alınca bundan da vazgeçtim bilmiyorum

Bence yanlış düşünüyosun birilerini hayatına cekebilmen için önce kendini sevmelisin ve buğday tenli biri olarak sesleniyorum keşke esmer olsaydım mesela cırtlqk renkler giymek istiyorum yakışmıyor ama esmer bi cırtlak pembe bişey giyiyo nasıl yakışıyor ten rengine çok rahatsız oluyosan pirinç unu maskesi düzenli olarak yapabilirsin düzenli cilt bakımları da yüzü baya aydınlatıyor yulaf maskesi de öneririm

Çalışıyormusun ? Kendinden bukadar kötü bahsetmem sana haksızlık ya. Tak takıştır yeni tarz yap bir sürü şey var.

Yanıtınız için teşekkür ederim güzellik yarışmalarını az çok takip ederim ama şöyle bir şey var ki o kadınlar ciddi anlamda güzeller ben esmer tenin çirkin bir şey olduğunu söylemiyorum sadece kendimde olmasından hoşlanmıyorum bir çeşit takıntı haline geldi galiba

Tanıdığım bir erkek esmerdi, gözleri de koyu yeşil. Çok güzel görünüyordu. Ama lens olarak iddialı durabilir, ela renginde çok doğal duran bir lens var, istersen sana özelden gösterebilirim onu düşünebilirsin.

İşte son cümlen her şeyi açıklıyor, seninki sadece bir takıntı. Ben nedense çok güzel bir kız olduğunu tahmin ediyorum.

Bu şekilde düşünerek dişilik enerjini düşürüyorsun. Ben çekim yasasına inanırım. Bu şekilde düşünerek hayatına kimseyi çekemezsin ki. Kendini sev ve kıyasa girme. Kendini sevdikçe auranda yükselecektir.

bugün dışarı çıkmıştım avmdeki kızları görünce kendimi çöp kovası gibi hissettim
Kara kaşlı kara gözlü buğday tenli 1,5 metre bir kadınım, 17 yaşında aşık olduğum 1,80 boyunda kumral akça pakça bir adamla 30 yıldır evliyim, bu kadarı yeterlidir umarım devamını yazmayacağım nazar değmesin

Teşekkür ederim yanıtınız için inanın söylediğiniz o maske tarzı şeylerin hepsini denedim ama pek işe yaramadılar (yani ben de yaramadı sonuç alanları görmüştüm) umarım dediğiniz gibi bir gün kendimi sevmeyi başarırım

Bir de her ten rengine, her yüz şekline yakışan farklı makyajlar var. Ben kendi ten rengime ve yüz şeklime benzeyen kişileri takip ediyorum, makyajımı onların yaptığı gibi yapıyorum. En basitinden Pinterestte bile kendi ten rengine uygun makyajları, giyim renklerini ararsan önüne bir dünya sonuç çıkar. Kendine yakışan parçaları, makyaj renklerini bulman gerekir.

Ben de esmerim ergenken bir sorundu sonra gecti. İnsanlari birrrraaak ne istiyorsan onu yap.

Teşekkür ederim yanıtınız için dediklerinizde haklısınız uygulamayı deniyorum ama pek beceremiyorum galiba ama gelen yorumlardan sonra cidden az da olsa düşüncelerim değişti

Yaaa yanitiniza çok güldüm çok teşekkür ederim hdhdjdhsjdj evliliğiniz hep mutlu olur umarım
Cidden modum yükseldi buraya yazmadan önce çok kötüydüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…